Više nije tajna, Salah nezadovljan ovo je poslednja sezone?! Sledeća destinacija?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.12.2020.
08:41
Izvor: Sportske.net

Oglasio se bivši saigrač iz reprezentacije i potvrdio ono što je javna tajna...

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Već duže vreme Mohamed Salah je nezadovoljan. Navodno nije u dobrim odnosima sa Klopom, poslednja stvar je bio meč protiv Mitjitlanda gde je očekivao kapitensku traku koja je završila oko ruke Aleksander-Arnolda.

Salah se prošle godine zakačio sa Maneom, ali i Klopom, nezadovoljstvo se ne odražava na njegove igre, prvi je strelac PL sa 13 golova.

Ipak, Egipćaninu se ni juče nije svidelo što je bio rezerva, kada je ušao, dao je dva gola, ali sam govor tela i sve ostalo pokazuje nezadovoljstvo.

To tvrdi i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Egipta, Mohamed Abutrika.

"Da želi da ode, ali pita se Liverpul. Salah nije igrač kod koga će se nezadovoljstvo odraziti na teren, ima tu još problema, ali neću o tome da pričam javno. Mnogo je bio razočaran protiv Mitjitlanda, ali prihvata sve odluke trenera", kažu Abutrika.

On je dodao da Salah gleda ka Španiji, a da Liverpul razmišlja da ga proda, ali samo van PL.

Baner

"Da Mohamed igra za Real i Barsu na ovom nivou osvojio bi Zlatnu loptu. Ako Redsi budu stavili na tržište, a izgleda da hoće, Salaha žele bukvalno svi. Ali, njegova namera su Real ili Barselona. Zna šta je najbolje za njega", dodao je igrač koji je važio za najboljeg Salahovog prijatelja u reprezentaciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Monday, 21.12.2020
16:10

Ako je istina, bravo majstore! Takav momak, tako korektan, toliki doprinos ekipi je sve vidljiviji i vidljiviji. Mane je ekstra igrac, Firmino ozbiljan igrac ali ovaj batica ubija!!! Nisam siguran da ni Mbape moze da to nadomesti, daleko od toga sto je losiji vec zato sto nije igrac koji na malom prostoru moze da napravi visak. Trenutno su to samo Mesi, Nejmar i Salah tog tipa igraci. Ronaldo je vanzemaljac, ako mu se igra ugrace do 45 tu nema sta. Sve je uzeo osim SP-a ali ako pricamo o igracima na metru kvadratnom prave visak to su samo ova tri igraca. Jedino da ne ode u Barsu da nasledi Mesija to je tesko breme i za ovakvog majstora. Ili Azar-Mbape-Salah zvuci bas pakleno!

avatar
koma73
Monday, 21.12.2020
16:05

On da osvoji Zlatnu loptu? Hahaha, pa on nije najbolji ni u Liverpulu, Mane je ista klasa, ali standardniji i više pokazuje i odrađuje.

avatar
Mad Max
Monday, 21.12.2020
14:03

Ni u Realu ni u Barseloni neće moći ovako da se ponaša, kakav god da mu učinak bude.

avatar
tanzar
Monday, 21.12.2020
13:11

Barsa da se oslobodi Pikea, Buskeca, Umtitija i Grizmana i da rasterete budzet a jos ako ode Mesi onda mogu da razmislaju o Salahu, novom spicu i stoperu

avatar
No rules
Monday, 21.12.2020
12:38

Koji razmazenko. Klop je od njega napravio superstara a on se ljuti ako nije kapiten ili ako mu za dorucak nisu servirali kavijar. Ostavio bi ga ja na klupi kao Papu Gomeza, igraci su postali nepodnosljivo alavi i bahati, ne kontaju da ih klub placa i da im je posao da igraju i da daju maksimum za svoj klub!

avatar
äxwell
Tuesday, 22.12.2020
00:10

Ma kakva klupa. Nek igra i nabija statistiku. Time i cijena raste. Ne moze on razbiti onu svlacionicu.

avatar
Patrick Berger
Monday, 21.12.2020
12:30

Cim Liverpul krene da melje, krecu rovarenja o odlascima Manea, Salaha, Firmina...
Ako odlazi to ce biti na leto, uz ogromnu odstetu, Zota vec spreman da uskoci, mali Eliot, plus verovatno jos jednom pojacanje - predvidjena I ocekivano smena generacija!

avatar
xman
Monday, 21.12.2020
11:37

Najbolje za njega je da ostane, a mislim da i on to zna. Ako ode, Liverpul ce sigurno naci novo resenje, kao i do sad, jer niko nije veci od kluba

avatar
JC\'90
Monday, 21.12.2020
23:41

Liverpul dovodi Sanca, ako ode Salah.

avatar
Red blood
Monday, 21.12.2020
11:20

Salah i Mane,pre svih,su nezadovoljni vec godinama.
Evo,vec trecu,ili cetvrtu,godinu im je poslednja sezona u Liverpulu.

avatar
Stari
Monday, 21.12.2020
17:59

Oni su izgleda nezadovoljni još pre nego što su i došli u LFC.

avatar
Boginja iz Bergama
Tuesday, 22.12.2020
08:07

Firmino ne prica sa Klopom od kad je Jota dosao...Raspad sistema