Partizan doveo spektakularno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
petak 25.12.2020.
08:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ovakva vest se godinama čekala u našem najtrofejnijem klubu.

BETA/AP Photo/Denis Tyrin
BETA/AP Photo/Denis Tyrin

Povezane vesti

Ne treba ni podsećati kroz kakve teškoće je Partizan prolazio u poslednjih nekoliko godina, od najtežih finansijskih problema u klupskoj istoriji, hladnog bazena i mnogih drugih pratećih okolnosti...

Nedavno je promenjena uprava, na čelo kluba došao je nekadašnji reprezentativni golman Nikola Kuljača, ali trebaće još vremena dok Partizan ponovo ne bude ''onaj stari''.

Posle prvog dela sezone, Partizan je u sredini tabele domaćeg šampionata, u Evropi ne učestvuje, ali juče je dobio ogromno, spektakularno pojačanje za nastavak sezone.

Kako prenosi ''Žurnal'', među crno-bele se vratio reprezentativac Srbije Stefan Mitrović! On je to i potvrdio u razgovoru za pomenuti list i objasnio razloge ovog za mnoge neočekivanog poteza usred sezone.

''U Grčkoj je na žalost takva situacija da su prekinuta takmičenja i trenažne aktivnosti. Ne zna se ni kada će početi. Bio sam u situaciji da dva puta po 20 i više dana uopšte ne treniram. Takve pauze u godini koja dolazi nisu baš dobre.

Hoću da pomognem koliko mogu. Najvažnije je ipak da budem u trenažnom procesu u godini koja nam donosi Olimpijske igre'', istakao je Mitrović.

On je se igrački afirmisao u Partizanu, čiji je član prvog tima bio od 2006. do 2013. godine, potom se preselio u Mađarsku, gde je branio boje Solnoka i Ferencvaroša, a najnovije angažmane imao je u Grčkoj, u Olimpijakosu i Apolonu, odakle se vratio na Banjicu.
-
Baner 2

Ne propustite