Kakvi carevi! "Orlovi" ne slave, svi u glas: "Samo da Joviću bude dobro!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.09.2017.
23:08
Izvor: Sportske.net

Bravo za ovakvo razmišljanje naših košarkaša.

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je večeras uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva pošto je savladala reprezentaciju Rusije, a nakon meča je kapiten Milan Mačvan istakao da je Bogdan bio taj koji je uspeo da pokrene reprezentaciju kada je to bilo najpotrebnije.

"Ne može da bude lako polufinale. Ovaj čovek (Šved) bi bio MVP prvenstva da je ušao u finale. Bogdan i Bobi su izneli najveći teret, Bogdan je preuzeo tu lidersku ulogu. Po meni je najbolji igrač koji je igrao u Evropi prethodne sezone", rekao je Mačvan.

Istakao je da nije ekipa razmišljala o finalu, ali da vrlo dobro zna ko je protivnik.

"Nismo razmišljali o finalu. Slovenci igraju sa dva superstara, Rendolf im je dao dodatni kvalitet. Predvođeni su sjajno Kokoškovim", rekao je Mačvan.

Dragan Milosavljević je jednom trojkom odbio napad Rusije večeras.

"Sjajna utakmica, igrali smo neverovatno. Bili smo u šoku kada se Jovke povredio. Presrećan sam, obećano je ispunjeno, nadamo se da možemo do zlata. Bogdan je pravi lider ove ekipe", istakao je Milosavljević.

Vladimir Lučić je i danas odradio lavovski deo posla.

"Ogroman uspeh svih nas. U periodu kada su se Rusi vraćali, Bogdan je preuzeo ulogu lidera. Nadam se da će Jovke biti spreman. Imamo dan manje da se odmorimo, ali bićemo spremni.

Šveda je teško čuvati, ima punu slobodu, ali to nije bitno, bitno je da smo dobili utakmicu"
, istakao je Lučić.

Vladimir Štimac je, po običaju, bio najuzbuđeniji.

"Nadam se da ovo nije sve, svi smo znali koji nam je cilj. Želimo da pokušamo da osvojimo zlato, ne krijemo se, i sa svim povredama koje su nam se desile do sad. Svi nam nedostaju, ali imamo ekipu zrelu za zlato. Nadam se najboljem, svi smo dali sve od sebe", rekao je Vladimir Štimac.


Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 15.09.2017
23:23

Jovic nam je potreban za zlato, nadam se da moze, bice rovit , ali nadam se...kao neko ko sve pokrece, verovatno je i najznacajniji ovde. Nekako je sve protiv nas citavog leta i ovog turnira, al i pored toga idemo dalje, mogli smo lako sada na Spance za bronzu, izvukli smo se u jako teskoj situaciji i domogli finala Bogu hvala. U suprotnom, da je razlika bila manja u momentu Jovketove povrede, Rusi bi nas sustigli i dobili, i za bronzu cak bi moguce izvisili, mozda cak i sa sve Jovicem. Malo teza je situacija, imamo sansu, i ako osvojimo bice to najsladje zlato ikada, uprkos svemu, pravi sampioni..

avatar
Poznavalac
Saturday, 16.09.2017
07:49

Jeste naravno da je bitan deo tima ali daleko od toga da je najznacajniji u timu..ne treba sada preuvelicavati neciju ulogu,problem je sto nemamo drugog pleja jer vasa je daleko.od kvaliteta i bogdan se previse trosi oko organizacije napada jer je lopta najvise kod njega..