Krećemo - 'Sportske' u Istanbulu uz "Orlove"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.09.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Sve najvažnije detalje, zanimljivosti i priče vezane za reprezentaciju Srbije tokom Evropskog prvenstva imaćete priliku da pratite na stranicama našeg i vašeg portala.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Aktuelni svetski vicešampioni i osvajači srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru danas kreću u pohod na evropsko zlato.

Medalja sa kontinentalne smotre jedina nedostaje generaciji koju već tri godine sa velikim uspehom predvodi Aleksandar Đorđević a koja će u Istanbulu nastupiti u dosta izmenjenom sastavu.

Povrede i otkaz su učinili svoje i zbog toga za Srbiju neće igrati Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Nikola Kalinić, Nemanja Nedović, Marko Simonović, Nemanja Bjelica i Nikola Jokić ali i pored toga nacija ima poverenje u momke koji će nositi dres sa državnim grbom.

Dogodilo se tako da Aleksandar Đorđević nije ni morao da skraćuje spisak već se on skraćivao sam iz nedelje u nedelju što svakako nije nešto što želite u momentu kada krećete u napad na medalju.

Bilo kako bilo, Srbija mora da bude svim srcem uz nacionalnu selekciju i u dvanaestoricu momaka koji će nas predstavljati na Evropskom prvenstvu!

Naših 12! #srbija #evrobasket #kosarka

A post shared by Sportske.net (@sportskenet) on Aug 29, 2017 at 5:42am PDT


Novinar portala "Sportske.net" Pavle Knežević nalazi se na licu mesta i od njega ćete svakoga dana dobijati najvažnije informacije i zanimljivosti vezane za dešavanja u Istanbulu, a svakako da će u fokusu biti naš nacionalni tim.

Na sajtu već postoji poseban prostor posvećen dešavanjima na Evropskom prvenstvu, a kako se takmičenje još uvek nije zahuktalo predlažemo vam da pogledate analizu svake od grupa koju smo za vas pripremili!

Grupa A - OVDE!

Grupa B - OVDE!

Grupa C - OVDE!

Grupa D - OVDE!

Najavu za Evropsko prvenstvo, odnosno mišljenja o tome koliko može Srbija na kontinentalnoj smotri dali su proslavljeni reprezentativci Nikola Lončar i Saša Danilović, ali i trenerska legenda Željko Obradović.

U prilogu se nalazi video koji smo za vas pripremili kao najavu za ono što sledi u danima koji su pred nama.



Podsećamo da je prvi meč "Orlova" zakazan za 16 časova i da će nam danas u "Fenerbahče Areni" protivnik biti selekcija Letonije.

NAPRED SRBIJA, NAPRED "ORLOVI"!

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Friday, 01.09.2017
15:17

Sta god da bude oni su za mene pobednici i heroji koji se znoje celo leto za svoju srbiju.sram bilo sve koji su odbili.za te treba na nivou saveza doneti odluku da ko jednom odbije vise nikada nece moci da se vrati.mora se jednom preseci i da se zna ko je sve nosio taj sveti dres koji su oni odbili obuci

avatar
SERBON
Friday, 01.09.2017
15:09

Srećno momci! Sami je početak ali sem Španaca i eventualno Francuza mislim da nas niko ne može dobitii ni ovako desetkovane.

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 01.09.2017
11:57

Oleee, idemo Srbiii!!!

avatar
Amar Zornic
Friday, 01.09.2017
10:34

Samo se borite i bice to dobro :))

avatar
CELAVI DRVOSECA
Friday, 01.09.2017
09:52

I Pefi se oprostio...