Srbijo, ne očajavaj! Evo šta Bogdan poručuje iz Istanbula!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.09.2017.
18:17
Izvor: Sportske.net

''Orlovi'' su danas izgubili od odlične selekcije Rusije, ali vremena za tugu nema i ne treba da ga bude.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ako je poraz trebalo da se dogodi tokom ovog Evropskog prvenstva, onda je najbolje što se to dogodilo danas, u fazi kada je moguće ispraviti rezultatske kikseve i greške u igri.

Srbija je poražena sa 75:72 od Rusije, a naš najbolji igrač Bogdan Bogdanović poručio je u razgovoru sa novinarima, među kojima je i naš izveštač Pavle Knežević, da se danas ipak nije desilo ništa strašno.

''Teško, loše taktički odigrano, promašili smo dosta penala. Sledeća je utakmica u ponedeljak. Kao pšto smo dobili Letoniju, treba da ostanemo spremni i fokusirani na utakmicu u ponedeljak.

Najbolje se uči iz poraza, ovo je još grupna faza, imamo pravo na poraz, tako da nije ništa strašno, treba da se fokusiramo na utakmicu u ponedeljak'', izjavio je Bogdan.

O rivalu  je izneo samo pohvale.

''Dobra su ekipa, kvalitetna, talentovana, stvarno igraju jako defanzivno. Jaki su fizički. Teška utakmica, ali gotova je'', konstatuje Bogdan.

Sada nas čeka domaćin Turska, taj meč je na programu u ponedeljak.

''Imamo dan više da se pripremimo, da se oporavimo, samo treba da uđemo pametnije u utakmicu. Isto su talentovana ekipa, igraju sa dosta energije, domaćini su, publika će im dosta pomoći. Biće takođe veoma teško'', zaključio je Bogdanović.
--

Ne propustite

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lakarijee
Saturday, 02.09.2017
22:09

Bas se raspadamo, nisam pametan, ali mene ovaj djordjevic nervira otkad nas je preuzeo, svaka njemu cast za rezultate, al mi jednostavno imamo generaciju sa kojom bi svaki normalan trener napravio rezultate. Mozda je ovo samo dokaz njegovog neznanja, cim nema vrhunske pojedince to je to.

avatar
Saturday, 02.09.2017
22:01

Odlicno, ovo je super, obozavam kad smo losi u grupi, al da prodjemo, a sa velesilama od Belgiej i Britanije mislim da to nije problem.

avatar
MIroslavNS
Saturday, 02.09.2017
21:24

Sve se slazem da smo oslabljeni jako mozda i najvise na Eurobasketu i pustite te ostrascene grobarsko delijske prepirke ovde.Ovo je najboljih 12 bolje reci spremnih da istrce.Da cemo da kidamo kad bude trebalo daj boze mada nisam ubedjen evo zasto dve utakmice skripe bacanja jako, danas u 4 cetvrtini promasimo 5 trojke isto jako malo sutiramo a danas se pobedjuje sa trojkama i sl. bacanjem uz odbranu i skokove.Ne pravimo akcije za tri poena da rasirimo odbranu i onda moze sve vec smo gurali dole a Rusi skupili iubise Bobija i Kuzmica,I na kraju ovo su 12 najboljih i cudi me da se ne koriste profili igraca kao sto je Lazic u odbrani ili Guduric ta tri poena i ulaz,Mozda gresim ali svi su nas sad snimili okurazice se i igrace slicno Rusima ako mi ne promenimo i ne vratimo se nasoj igriOdbrana je danas bila jako losa neszoto je bila bolja protiv Letonije.

avatar
MIroslavNS
Saturday, 02.09.2017
20:51

Ne bih se slozio da tempiramo formu i da cemo kidati kad bude trebalo,u obe utakmice lose sa penala u cetvrtoj danas Lucic promasi 3 Milosavljevic 2 i Bodanovic ono prvo na kraju ne sutiramo za tri poena a danas se kosarka igra trojkama i bacanjima ako smo morali sa ovih 12 onda treba da ih koristi sve u onim stvarima u kojima su najbolji mislim pre svega na Lazica u odbrani na Svedu i ostalim dobrim bekovima i Gudurica da se prave akcije za tri poena da sutne da ih rasirimo malo, ako smo uopste radili takve akcije u pripremama, i one akcije za Macvana da ostane sam za tri poena nisam video tako da daj boze da gresim ali sa vise sklon da mislim da cemo igrati ovako sa oscilacijama kao u oba prva meca.Odbrana je mnogo losa danas bila i to je ono sto me plasiSvi ce kao Rusi da tuku nase centre ako trojka ne proradi bice problema.Sudije su posebna prica velika sramota FIBE je ovo sto je napravila.

avatar
gosfkcz
Saturday, 02.09.2017
20:48

Odem sa drugarima na fudbal i fali nam jedan pa zovemo nekog klinca koji se tu zatekao i igramo prakticno sa igracem manje. E to je Srbija sa Bircevicem.

avatar
MOE28
Sunday, 03.09.2017
09:54

Ostavi ti Bircevica koji ima mizernu minutazu nego gledaj svog Jovica koji je prvi plej i koji treba da rastereti Bogdana. On decko ima 26 godina a ne sme da sutne na kos kada je sam. Pa to je tri puta veci hendikep nsgo to sto Birca sedi na klupi.

avatar
MOE28
Monday, 04.09.2017
12:18

Tvoja oba komentara upravo govore da ti gledas navijacki jer je Macvan najduze u timu i Djordjevic verovatno njemu najvise veruje. Dakle, selektor je izabrao kapitena a ti se postavljas iznad selektora upravo. I jos jedna stvar, cudi me da nisi spomenuo Micica i Lazica koji se nisu videli , ili mozda Kuzmica i Stimca koji su sve promasili, pa Jovica koji ne sme da sutira, nego bas Bircevica. Na tvoj navijacki komentar, ja odgovaram navijacki jer ne dozvoljavam da neko ko navija za Zvezdu, iz koje je samo jedan igrac nesto uradio protiv Rusa, vredja igraca Partizana.

avatar
gosfkcz
Monday, 04.09.2017
09:33

E vidis to je tvoj provlem i problem doslovce svih navijaca partizana doslovce, svi ste isti. Mislis da bircevica prozivam jer je bio u partizanubi udaras kontru. Ne interesuje me gde igra. Sramota je da bude medju 12 kao sto je sramota da Macvan bude kapiten i tacka.

avatar
Sinbad
Saturday, 02.09.2017
20:46

Kad vidim ko igra grupu misilim na repke dobijem osip od timova kao sto su englezi,belgijanci.....Strasno ko sve igra sunce ti jebem.!

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 02.09.2017
19:25

Koliko samo fale Kalina i Teo. Kad vidim Gagija (a danas i Lucica) spopadne me muka.

avatar
GrobaroooS
Saturday, 02.09.2017
20:35

A Kuzmica ne spominjes? Gudurica ne spominjes?? budi malo objektivan.

avatar
GrobaroooS
Friday, 15.09.2017
15:52

Milosavljevic odradjuje daleko bolji posao od Gudurica, to je cinjenica. A Kuzmic se nenormalno popravio od pocetka prvenstva.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 14.09.2017
18:36

Napissao sam igrace sa znacajnom minutazom. Lucic je popravio utisak znacajnodok je Gagi na VI sa samopouzdanjem. Covek ne lici na igraca kad je u reprezentaciji

avatar
Joker777
Saturday, 02.09.2017
21:24

Guduric prelomio protiv Letonije, Kuzmic mora mnogo bolje .

avatar
gosfkcz
Saturday, 02.09.2017
20:50

Covek je objektivan a ti odma po navijackoj osnovi, nema veze ko je iz kog kluba oni igraju za reprezentaciju ali je cinjenica da je bruka da nam igraju takvi kao Bircevic i da nam bude kapitenneko Macvanovih ljudskih kvaliteta, ako je morao da stavi nekog iz svog kluba mogao je Bogdanovica.

avatar
Poznavalac
Saturday, 02.09.2017
20:35

Teo i markovic pre svega jer su to prvi i sesti igrac u timu plus markovic specijalac za defanzivu..kalina nedostaje naravno za rotaciju pre svega jer je imao sporednu rolu..svaki kvalitetan igrac nedostaje i jokic i bjelica,raduljica i onda kuzmic,milosavljevic,stimac,lazic pa i guduric ne bi privirili prvom.timu..ali sta je tu je.

avatar
SRBIJAA
Saturday, 02.09.2017
18:48

Sale tempira formu za zavrsnicu.. Kidacemooo

avatar
gosfkcz
Saturday, 02.09.2017
20:51

Ko ce da kida? Bircevic i Micic??? Bitne utakmice cemo igrati sa 7 igraca jer vise ni nemamo, daj boze da imaju snage za to.

avatar
SRBIJAA
Sunday, 03.09.2017
15:36

Ja verujem u momke, realno protiv rusa ekipa je podbacila, jedini dobar je bio Bogdan. Marjanovic solidan. Ocekujem kako se takmicenje bude odvijalo probudice se i Jovic i Kuzmic i Stimac i Gudura, verujem da Sale zna sta radi i da je ovaj poraz bas ono sto nam je trebalo! 😉

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.09.2017
18:26

Naravno nista nije izgubljeno , bolje i sto je poraz dosao sada nego kasnije