Duljaj: "U ovom porazu smo nešto i dobili"

Autor: Mladen Heleta
sreda 24.04.2024.
21:33
Izvor: Sportske.net

Partizan će izvesno i petu sezonu zaredom završiti bez trofeja.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su u "večitom derbiju" savladali Partizan sa 2:0 u polufinalu.

Trener Partizana Igor Duljaj naglasio je posle utakmice je da je njegova ekipa naivno primila golove u 27. i 29. minutu.

"Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč", rekao je Duljaj posle meča za TV "Arenasport".

Ipak, Duljaj je pronašao i neke dobre strane u ovom porazu.

"Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23... Ovaj tim Partizana ima potencijal".

Na kraju je objasnio da žuti karton koji je kapiten Svetozar Marković dobio pre samog početka nije uticao na njegovu izmenu u poluvremenu.

"Sveta Marković se požalio na bol u kolenu i nisam želeo da rizikujem. To je jedini razlog zbog čega je došlo do promene na poluvremenu", poručio je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke