Kiprani ne daju Uroševića, da li je Bogosavac rešenje za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Crno-beli kao jedan od najvažnijih zadataka u prelaznom roku imaju dovođenje novog levog beka.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Kako sada stoje stvari, klub iz Humske je našao rešenja za pozicije štopera i defanzivnog veznog,pa se narednih dana očekuju zvanične promocije Nihada Mujakića i Kervina Arijage, ali se u međuvremenu pojavio problem kada je u pitanju pojačanje na mestu levog beka.

Izgledalo je da je povratak bivšeg kapitena Slobodana Uroševića maltene gotova stvar, ali ''Telegraf'' danas prenosi da su u kiparskom Arisu iz Limasola uporni da zadrže popularnog ''Čakija'' u svom timu.

Urošević sa Arisom ima ugovor na još godinu dana, pa iako bi ovog leta Kiprani mogli nešto i da zarade na njegovom transferu, izgleda da ipak ne žele da se odreknu uskuga igrača koji se u prošloj sezoni sjajno uklopio u njihov tim i odigrao čak 46 mečeva za Aris.

Dakle, crno-beli će najverovatnije morati da traže novo rešenje, s obzirom da novi šef struke Aleksandar Stanojević ne želi da sezonu počne samo sa Nikolom Antićem na levom beku.

Ali, ako pogledate koji su domaći igrači na toj poziciji ovog leta slobodni u izboru nove sredine, na ''Transfermarktu'' će vam odmah izaći ime - Miroslava Bogosavca.

Fudbaler koji je ponikao u Partizanovoj školi je prethodne četiri godine proveo u ruskom Ahmatu iz Groznog, gde je u leto 2020. godine prešao iz Čukaričkog.

Bogosavac je prošle sezone upisao 32 nastupa za ekipu Ahmata i imao je dve asistencije. Ovog leta ima opciju produžetka saradnje na još godinu dana, ali ako Partizanu što pre treba levi bek, onda se Bogosavac nameće kao logično, pa i dobro rešenje, s obzirom da odlično zna Partizanove zahteve, kao i da je 27-godišnji fudbaler sada znatno zreliji kao igrač nego dok je prethodno bio u Partizanu i u najboljim je igračkim godinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sastav nam je slab
Sunday, 23.06.2024
16:24

Fale nam jos 3-4 dobra pojacanja ali stvarno dobra, starteri.

avatar
RADIKALNO DA NAPADAMO
Sunday, 23.06.2024
16:22

Partizan ostao bez autoriteta. Ove bitange sve unistile. Kako smo nisko pali. Idioti napolje, bice sile.

avatar
Valeria Stojsic
Saturday, 22.06.2024
15:47

Antonov odlican levibek sad igra u MTK

avatar
Valeria Stojsic
Saturday, 22.06.2024
15:45

Antonov sad je u MTK odlican Levibek iskusan