Spajić: "Prošli put frustracije, i sada je bilo frustracije"

Autor: Mladen Heleta
subota 20.04.2024.
20:37
Izvor: Sportske.net

Zvezda dobila uzbudljivi derbi i verovatno rešila prvenstvo.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan na svom terenu sa 3:2, u neverovatno uzbudljivom 173. "večitom" derbiju, koji je odigran u sklopu prvog kola Super lige Srbije.

Zvezda sada ima 10 bodova više od Partizana na čelu tabele i realno je ništa ne može zaustaviti u pohodu na sedmu uzastopnu titulu.

Ljubitelji fudbala su ponovo mogli da uživaju u derbiju, pre nešto više od mesec dana je na istom mestu bilo 2:2, sada je Zvezda slavila sa dva gola u finišu meča, ali to se baš i nije dopalo iskusnom defanzivcu crveno-belih Urošu Spajiću.

"Prošli put frustracije, i sada je bilo frustracije, treba da budemo zadovoljni pobedom ali broj propuštenih šansi, to je nedopustivo. Čestitao bih igračima Partizana ovog puta na fer igri, poštenoj borbi, iskoristili su svoje šanse,  stvarno sve što su šutnuli maltene sve su pogodili, svaka im čast. Mi treba da radimo na tome, treba da vodimo prvo poluvreme, treba da rešimo utakmicu mnogo ranije... Uđemo ovako u problem i borimo se za goli život ali na kraju krajeva pokazali smo karakter. Hvala divnoj publici. Pobedili smo utakmicu, ajde da kažem dobili prvo poluvreme, imamo u sredu da kažem još važniju, nego ovu, ali svaki derbi je važan. Drago mi je da smo pobedili i demo dalje", rekao je Spajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke