Majorka otpisala Radonjića, da li je vreme za spektakularni povratak?

Autor: Mladen Heleta
petak 19.04.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Neće ga nazad ni Torino, šansa za Zvezdu?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Majorka neće na kraju sezone otkupiti srpskog fudbalera Nemanju Radonjića, koji u tom klubu trenutno igra na pozajmici iz Torina, prenosi španska Marka.

Krilni napadač je u ekipu Majorke došao zbog sukoba sa trenerom Torina Ivanom Jurićem, ali se u Španiji nije nametnuo, a nedavno je bio i jedan od tragičara penal-serije u finalu Kupa Kralja, koje je Majorka izgubila od Atletik Bilbaa.

Srbin ima ugovor sa Torinom do juna 2025. godine i vratiće se u Italiju po završetku sezone. Međutim, kako Jurić na njega ne računa i ne želi ga u ekipi, Torino će na leto probati da ga proda.

Trenutna vrednost ovog fudbalera prema specijalizovanom fudbalskom portalu "Transfermarkt" je 3.000.000 evra i to bi mogla da bude šansa za Crvenu zvezdu, kojoj bi jedan takav igrač puno značio u borbi za novi plasman u Ligu šampiona, ukoliko ona opravda očekivanja i ove sezone odbrani titulu u Srbiji.

Radonjić je možda i svoje najbolje partije u karijeri pružao u prvom mandatu Zvezdi i to pod komandom sadašnjeg trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Da li je zaista došlo vreme za povratak na "Marakanu", ostaje da se vidi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran
Friday, 19.04.2024
19:41

Nadam se da Zvezda neće ni razmišljati da dovede Radonjića, da je dobar barem bi negde nešto pokazao. Ne treba a Zvezdi takav igrač!!!!