Postignut dogovor - ''Divlji veprovi'' na ''Čika Dači''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.03.2017.
13:43
Izvor: Sportske.net, wildboars.rs

Proteklih dana vladala je neizvesnost, najavljivan je i protest ispred Skupštine grada Kragujevca, ali danas je konačn postignut dogovor koji je zadovoljio sve tri strane.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Podsetimo, kragujevački tim američkog fudbala ''Divlji veprovi'' pre dva dana izrazio je nezadovoljstvo, jer im nije bilo dozvoljeno da svoje utakmice igraju na nedavno uređenom pomoćnom terenu stadiona 'Čika Dača'' sa veštačkom travom, i pored ranijih obećanja iz gradske uprave.

Zbog toga su najavili i pomenuti protest, ali posle današnjeg sastanka sa predstavnicima Grada Kragujevca i FK Radnički 1923, postignut je dogoor kojim je ovaj problem rešen.

Tim povodom, na sajtu ''Divljih veprova'' objavljeno je i saopštenje koje prenosimo u celini.

''Protestni trening Divljih veprova, koji je trebalo da se održi u četvrtak, ispred zgrade Skupštine grada, otkazan je posle jutrošnjeg sastanka čelnika kluba sa predstavnicima Grada Kragujevca i Fudbalskog kluba Radnički 1923, na kom je dogovoreno da se kragujevački tim američkog fudbala skući na „Čika Dači“.

Na sastanku kom su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika za sport Nikola Urošević, predsednik Radničkog 1923 Nemanja Dimitrijević i predstavnici Kragujevac Wild Boarsa, postignut je dobar dogovor po sve tri strane, koji zadovoljava potrebe Veprova, a ne ometa Fudbalski klub.

Umesto protesta, sutra od 16 časova, biće organizovan otvoreni trening za javnost, na 'Čika Dači'.

Prvu utakmicu, protiv Sombor Celtisa, Veprovi će odigrati u nedelju, od 14 časova, na stadionu FK Arsenal, jer je taj meč morao biti zakazan još u ponedeljak, zbog prijave skupa i propisa Saveza, dok će sve ostale susrete aktuelni srpski šampion igrati na 'Čika Dači''
, navodi se u saopštenju.

Ne propustite