"Brđani" neće braniti trofej u Kupu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.12.2015.
20:39
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Čukaričkog neće odbraniti trofej u Kupu Srbije, pošto su večeras u Ivanjici izgubili od Javora posle izvođenja jedanaesteraca u utakmici osmine finala.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

U regularnom delu utakmice bilo je 1:1. Javor je poveo golom Ađurua u 15. minutu, a izjednačio je Nenad Mirosavljević u 51. minutu. Posle izvođenja penala Javor je pobedio sa 4:3.

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je da je utakmica bila iznad proseka.

"Penali su uvek lutrija i nikada se ne zna ko će se radovati. Ovo je bila iznadprosečna utakmica koju je Javor bolje počeo, ali smo mi kasnije uspeli da pronađemo ravnotežu i da zatim uspostavimo kontrolu. Čestitam Javoru na prolazu u naredni krug i kolegi Janjiću na uspehu", rekao je Popović posle utakmice.

U današnjim utakmicama osmine finala Spartak je na svom terenu pobedio Bežaniju sa 3:2, Partizan je kao gost pobedio Voždovac sa 1:0, a OFK Beograd je pobedio Donji Srem sa 5:0.

Takođe, u četvrtfinale plasirala se i Jagodina, koja je kao domaćin pobedila BSK iz Borče sa 2:0, Vojvodina je pobedila Inđiju sa 1:0, Radnički iz Niša je u Kruševcu pobedio Napredak sa 2:0, a Borac iz Čačka je u Beogradu ubedljivo pobedio Crvenu zvezdu sa 5:1.

Čevrtfinalne utakmice igraće se 2. marta naredne godine, prva polufinalna utakmica na programu je 16. marta, a revanš je četiri dana kasnije. Finale će se igrati 11. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke