Gotovo - Poletanović potpisao!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.01.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

Kao što se i najavljivalo, jedan od najboljih fudbalera Vojvodine Marko Poletanović karijeru nastavlja u Belgiji.

kaagent.be
kaagent.be

Povezane vesti

Ta informacija je danas  potvrđena na zvaničnom sajtu belgijskog Genta, čije će Marko Poletanović braniti boje od ovog proleća.

Gent je tim povodom saopštio da je dosadašnji fudbaler Vojvodine najpre uspešno prošao lekarske preglede, a onda se obavezao na vernost belgijskom klubu do 2018. godine.

Tako je Vojvodina ostala bez još jednog od ključnih igrača iz jesenjeg dela sezone, posle odlaska najboljeg strelca Lazara Veselinovića, a zatim i Envera Alivodića. Takođe, ovih dana se sve glasnije govori o interesovanju Partizana za Mijata Gaćinovića, koga takođe pomno prate i pojedini inostrani klubovi, pa postoji mogućnost da se serija odlazaka sa ''Karađorđa'' nastavi ove zime.

Što se tiče Marka Poletanovića, Gent na svom sajtu navodi da se radi o perspektivnom, 21-godišnjem veznom igraču, koji uspešno obavlja i ofanzivne i defanzivne zadatke. Podseća se da je za Vojvodinu debitovao još u sezoni 2011-2012, kao i da je nastupao za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije.

Poletanović se u Gentu pridružio bivšem defanzivcu Rada Urošu Vitasu, a njihov klub se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli šampionata Belgije.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke