Kostić je "srpski Geret Bejl"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.03.2015.
22:05
Izvor: Sportske.net

Radovan Ćurčić nije pogrešio, sjajni Filip Kostić je zaslužio poziv u reprezentaciju, dokazao je to sjajnim igrama u dresu Štutgarta.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Kragujevčanin igra sve bolje, polako se uklapa u ekipu Štutgarta, a na poslednjoj utakmici protiv Ajtrahta iz Frankfurta je zabeležio sjajnu asistenciju nakon prodora po levoj strani.

Očekivao se poziv Radovana Ćurčića i pre ovog sjajnog prodora, nije nam strano koliko je nekadašnji fudbaler Groningena imao uspeha sa mladom reprezentacijom, posedno ćemo se sećati njegove fenomenalne partije protiv reprezentacije Španije koja je nekoliko desetina puta skuplja od naše u revanš meču kada je i postigao jedan gol nakon prodora po levoj strani.

Usledilo je i interesovanje Atletika nakon tog meča, iako je već realizovao prelazak u Štutgart.

"Mislim da sam sazreo kao igrač, spreman sam da pomognem reprezentaciji. Spreman sam i psihički i fizički da pomognem reprezentaciji, mogu da se nosim sa svim izazovima.

Nemam tremu, nadam se da ću igrati.
", rekao je Filip Kostić u obraćanju novinarima.

Videlo se još u njegovim počecima kod Vlada Čapljića u Radničkom iz Kragujevca da ima neverovatan potencijal iako je igrao u drugom po rangu takmičenju, a nakon sjajnih igara u dresu Kragujevčana kada je zbog njega Darko Spalević bio najbolji strelac prvenstva, i Groningena gde je u drugoj sezoni bio jedan od najboljih igrača lige prešao je u Štutgart gde je konačno sazreo i gde će tek pokazati o kakvom se talentu radi.

Pojedini mediji
su ga već nazvali "srpski Geret Bejl" nakon prodora po levoj strani u poslednjem meču i fenomenalne asistencije za gol.

Predstoji mu svetla budućnost, očekujemo da za reprezentaciju pruži svoj maksimum i dokaže svima o kakvom se igraču radi. Prva prilika - Portugal...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke