Malbašić se vraća u Superligu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.01.2016.
21:31
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Rada i Partizana Filip Malbašić doputovao je u Srbiju kako bi sa superligašem iz Novog Sada dogovorio odredbe ugovora koji bi uskoro trebalo da potpiše.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Filip Malbašić (23) doputovao je u Novi Sad kako bi sa predstavnicima Vojvodine pronašao zajednički jezik po pitanju prelaska u redove superligaša sa "Karađorđa".

Momak koji je ponikao u beogradskom Radničkom a potom se istakao u dresu Rada, još uvek se nalazi pod ugovorom sa nemačkim Hofenhajmom ali se na "Karađorđu" nadaju realizaciji transfera.

"Malbašić ima važeći ugovor sa Hofenhajmom, ali važno je da smo ušli u priču i nadamo se da ćemo da nađemo zajednički jezik" kazao je za "Novosti" Mićo Vranješ, transfer koordinator FK Vojvodina.

Krilni fudbaler Hofenhajma prešao je u redove nemačkog kluba 2012. godine ali od tada nije dobio priliku da se dokaže pa je u sezoni 2013/2014 bio pozajmljen Partizanu za koji je odigrao 19 utakmica i postigao 2 gola.

Prethodnu sezonu Filip Malbašić je proveo na pozajmici u Lehji iz Gdanjska gde je "grejao klupu" pa bi povratak u Superligu trebalo da bude nova šansa da ovaj nedokazani talenat revitalizuje karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Đorđević
Saturday, 16.01.2016
12:40

Rad je juce doveo gomilu pojacanja ,vi o tome nista ne pisete ,a verujem da su jos neki superligasi doveli nove igrace ,al nemamo gde da procitamo!!!!

avatar
Scepan Scekic
Friday, 15.01.2016
23:56

Pitam se i dan-danas,sta je strucni stab Partizana video u ovom igracu,sta im bi da ga angazuju.

avatar
Black Tooth
Friday, 15.01.2016
22:37

teska prevara od igraca!

avatar
pjer
Saturday, 16.01.2016
11:03

Druze, daj boze pa ces se uveriti u igraca koji nigde nije imao konkretnu sansu, nije on slucajno u nemacku otisao, kao sto se ide u koreu, drugu tursku ...

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
16:15

Imao je Filip kod nas i vise nego konkretnu sansu. Licno sam mnogo ocekivao od njega, ne mislim ni da je toliko lose igrao, ali da me/nas je razocarao, jeste...