"Batalite" klubaštvo, poštujte reprezentaciju

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.09.2015.
12:23
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva, ali bez obzira što javnost nije zadovoljna rezultatom moramo istaći da su svi uz selektora i momke.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Lako je biti general posle bitke, osuditi Bogdana i Raduljicu zbog grešaka koje su pravili u poslednjim trenucima polufinalnog meča protiv Litvanaca. To nikako nije rešenje.

Naša reprezentacija nije uspela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u košarci iako je igrala najlepši 'basket' na prvenstvu, krivci za to su reprezentativci Litvanije koji su bili bolji od nas rezultatom 67:64 u polufinalnom meču.

Pojavili su se posle poraza pojedinci kojima je u glavi samo klupska košarka i koji traže krivce koji su svojevremeno igrali ili igraju u redovima njima omražene ekipe, zvala se ona Crvena zvezda ili Partizan. To nije put do uspeha koji je već napravljen, pokazali smo to tako što smo na trenutak zaboravili na sve klupske boje dok smo bodrili naše ljubimce.

Srećom, postoje oni kojima je stalo do košarkaške reprezentacije koja je na čelu sa selektorom Đorđevićem pokazala šta je pravilno razmišljanje i šta je sport, bez obzira na činjenicu da nismo uspeli da se plasiramo u finale što su pojedinci okarakterisali kao neuspeh.

Bitke tek predstoje, da bi došlo do uspeha 'klubaštvo' mora biti zaboravljeno, moramo ceniti trud selektora, igrača, stručnog štaba, moramo prepoznati dobar rad i pružiti im beskrajnu podršku na putu ka Riju, što je naredni cilj.

Bodrite "Orlove", ne Zvezdu i Partizan.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vladapaper
Saturday, 19.09.2015
16:25

A tek o faulu Jankunasa(mislim) nad Raduljicom kada posle toga nije mogao da sutira slobodna bacanja,stvarno ocajno sudjenje

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
16:17

BigBang, napisao je on i za to posebno...

avatar
Barça el honor
Saturday, 19.09.2015
15:19

Uvek ce biti takvih pojedinaca.Treba pruziti podrsku momcima,igrali su lepu kosarku i mnogo su nas uveseljavali predhodnih dana,i poraz je sastavni deo sporta.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 19.09.2015
14:41

Odlican naslov svi smo mi isti navijamo za jedno nasu SRbiju

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
12:28

Krivci su i sudije, da se ne lazemo, direktno su sinoc presudile da ne prodjemo do cega je moglo da dodje cak i uz ovako losu igru u oba pravca. Inace, ovde jedna osoba spinuje i manipulise cinjenicama, a to je upravo ono sto je i doprinelo neuspehu koji to objektivno jeste- doprineo je i neposredan povod za to spinovanje, ali i antiatmosfera pre, tokom i posle, atmosfera koju mi ovde ne vidimo, ali se osetila!

avatar
Mesi G.O.A.T.
Saturday, 19.09.2015
12:48

Šta sam ti rekao u onom prethodnom komentaru Revolte?Jednostavno nema lakih protivnika a meni su se smijali kada sam to govorio,ovde sudije su najmanje uticale na rezultat jednostavno krivi smo mi.Što se tiče Bogdana još je mlad i neiskusan i ne treba ga kriviti iako nas je odveo u provaliju.On je talenat i nema sumnje da će postati veliki igrač.Samo ovo nam je za nauk i da više ne potcjenjujemo protivnike ni da se rugamo porazu drugih gdje je najviše tenzije dizao i ovaj sajt.

avatar
Return оf the King
Saturday, 19.09.2015
13:19

Ukradena su nam minimum 8 poena. Poeni Stefana Markovica, ona Bogdanova blokada gde su im poklonjena 2 poena sa bacanja, zatim faulovi nad Teom, Bjelicom, lakat Nedovicu u glavu gde su im poklonjena dva poena. nAli nakon svega, Bogdan da uradi ono....Greota je ne dati loptu Teu posle onakve trojke. Smeo sam ruku da dam da ce pogoditi jos jednom jer je on takav igrac, covek za velika dela.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
12:56

Ja sam tebe nazvao kozom na jednom drugom mestu, morao sam i moram sad to da prijavim:-D Znam sta znaci skracenica, ali bilo je jace od mene:-D Pre svega smo mi krivi, ali i sudije jer su nas bas osakatile. Ostetile su nas za i vise nego dovoljno poena odlukama vidljivim i golim okom laika, a indirektno tek jos za ko zna koliko, to vec zavisi i od kriterijuma koji na mecu uspostave...