Bobi ne krije gde bi voleo da nastavi u NBA! Reprezentacija? Ima samo jednu želju...

Autor: Pavle Knežević
utorak 04.06.2019.
20:39
Izvor: Sportske.net

Pričao je centar Siksersa i o plej-ofu, ONOM košu Lenarda, ali i filmskoj ulozi u globalnom hitu.

Screenshot/twitter.com/sixers
Screenshot/twitter.com/sixers

Povezane vesti

Centar Filadelfije i reprezentativac Srbije Boban Marjanović rekao je danas da bi voleo da ostane u Filadelfiji i naredne sezone, a što se tiče reprezentacije, ocenio je da ekipa "samo treba da bude zdrava".

"Uželeo sam se košarke, naravno. Svaki put kada gledam utakmicu, kada treniram, kada si na pauzi - uvek želiš da budeš na terenu u bilo kom smislu te reči: da li da igraš basket ili na 'plejstejšnu', uvek je košarka prisutna", odgovara Marjanović.

Tokom sezone si prešao u Filadelfiju, znamo da ne možeš još ništa da pričaš, ali - da li ti znaš šta bi voleo?

"Liga traje još mesec dana, ne može ništa da se priča do 3. jula praktično. Jer, 1. jula idu glavne face, a onda idemo mi, ha, ha, ha. Realno ne znam ništa, ali 90 odsto bih hteo da ostanem u Filadelfiji, mada to se ne zna. Lepo mi je tamo, da, što da ne.

Ekipa je super, ali ima mnogo slobodnih agenata, tako da će biti veselo ovo leto. Imaju oni seleri kep i moraju da ih uklope u budžet zbog poreza. Biće zanimljivo leto
", odgovara Bobi, koji je sa novinarima pričao tokom utakmice Mega Bemax - Crvena zvezda.

Bobi

Kako ti se sviđa u Filadelfiji?

"Super, super. Grad živi za košarku, imaju sve sportove, popunjeni su: hokej, bejzbol, američki fudbal. Svi znaju ko si i šta si, gde igraš i čime se baviš, tako oni to prate. Lepo iskustvo sam imao sa njima, igrači su talentovani, perspektivni", odgovara Bobi.

Mogli ste možda i do finala, ali onaj šut Lenarda u sedmoj utakmici...Kakvo je iskustvo igranja u plej-ofu?

"Imali smo ove godine velike šanse da igramo finale, ali imali smo lošu sreću da primimo taj koš u poslednjoj sekundi. Plej-of je lepo iskustvo, sve je malo jače. Počinje čvršća igra, sudije prećute neke faule koje su svirali tokom sezone i utakmica postane interesantnija, samim tim što svi igraju jače i ozbiljnije", objašnjava Marjanović.

Sa tobom je u paketu stigao i Tobajas Haris, ovo je već treći klub da ste zajedno. Da li će i dalje biti Bobi i Tobi?

"Tako se desilo i dogodilo, sad ćemo videti šta će biti dalje", uz smeh odgovara Bobi.

Ima još više od dva meseca do početka Svetskog prvenstva u Kini, a narod je već počeo da priča o finalu, ali Marjanović spušta loptu.

"Treba prvo da se okupimo i onda ćemo da pričamo. Sad je samo priča. Treba da svi budemo zdravi i da sve to bude kako treba. Mi smo zemlja košarke, tako da imamo dosta igrača, samo treba svi da budu zdravi", odgovara Marjanović.

Isprobao si se i na filmu, narod te gleda u hitu Džon Vik 3.

"Iskustvo je bilo fino, nešto novo za mene, sa tim glumcima u filmu koji je veliki hit, probio je trenutno sve standarde. Lepo je bilo biti tamo na velikom platnu i na premijeri", kaže Bobi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke