EK - Srbi zapaženi u ubedljivom trijumfu Bajerna

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
23:20
Izvor: Sportske.net

Kompletirano je drugo kolo grupne faze Evrokupa.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Četiri susreta drugog kola grupne faze Evrokupa odigrana su u utorak, a u sredu je na programu bilo još osam utakmica.

Jedini srpski predstavnik doživeo je poraz na domaćem terenu o čemu ste više mogli da čitate OVDE, a evo šta se dešavalo na ostalim terenima.

U Grupi A sa po dve pobede izdvojile su se tri ekipe o čemu smo više pisali OVDE, dok je u Grupi B Bajern uspeo da isprati ritam podgoričke Budućnosti.

Bavarci su na domaćem terenu deklasirali Lijetkabelis rezultatom 93:57 (17:13, 32:9, 21:9, 23:26) a srpski internacionalci prikazali su solidne partije.

Vladimir Lučić postigao je 10 poena i ostvario 6 skokova, dok su Stefan Jović (7 pts, 4 sk, 3 as) i Milan Mačvan (6 pts, 4 sk, 2 as) ostali na jednocifrenom poenterskom učinku.

Galatasaraj je neprijatno iznenadio jer je večeras kao gost poražen na gostovanju Ređo Emiliji (74:71) pa posle dva kola, a pred gostovanje Budućnosti, zauzima poslednje mesto u Grupi B.

U Grupi C posle dva kola Lokomotiva Kubanj ima maksimalan učinak, dok Partizan jedini nema pobedu. Limož je večeras kao gost savladao Bilbao (98:91) i tako upisao prvu pobedu u Evrokupu.

Marko Simonović nije bio preterano raspoložen večeras u pobedi Zenita nad Trentom pošto je za 16 minuta na parketu postigao dva poena i upisao dva skoka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke