Gde je ''nestao'' Repeša? A čekao ga je poklon posle meča...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.04.2019.
22:44
Izvor: Sportske.net

Novinari ga čekali, ali...

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Kao i obično, posle utakmice se najpre očekivao trener gopstujućeg tima na konferenciji za novinare, ali se trener Budućnosti Jasmin Repeša ovoga puta nije pojavio pred predstavnicima ''sedme sile''.

Novinari su ga uzalud čekali, pa ako se budu poštovale propozicije, iskusnog stručnjaka očekuje i kazna disciplinskih organa ABA lige zbog nedolaska na konferenciju.

Podsetimo, Repeša je posle prve dve utakmice najglasnije kritikovao ponašanje navijača Crvene zvezde, ne sumnjamo da je i večeras imao šta da kaže, ali je posle debakla njegovog tima (97:54) ipak odlučio da zaćuti.

Bar dok se malo ne smire strasti...

Nešto kasnije stigla je i potvrda da su mu domaći navijači pripremili i poklon, vidite ga u prilogu, a sve zbog Repešine izjave posle druge utakmice finala, kada je otkrio da mu je sako uništen pljuvanjem sa tribina.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
sako

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 23.04.2019
00:13

Hahhahahaha, Jasko fijasko :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 22.04.2019
23:44

Jasko fijasko, da ga ceka (novi) sako, stigla mu je depesa, ime mu je Jasmin, a prezime Repesa.

avatar
petar000
Monday, 22.04.2019
23:36

He, ko li im smislja ove dripacke fore? Sigurno isti koji je i osmislio pesmu veceras. Dobro, na stranu to, cestitke Zvezdi, titula i vise nego zasluzeno. Rekao bih sasvim ocekivano. Predvideo sam cak da ce sve do poluvremena biti zavrseno pre par dana. Iskreno, Zvezda je toliko bolja od Buducnosti da je totalno nejasno kako se uopste i stiglo do pete utakmice. Svaka cast, jos jednom na igri, ostalo i nije za neku pohvalu, klasican kiceraj od navijanja, krajnje nepostovanje protivnika i u polufinalu i u finalu, ali boze moj, takav im je stil.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 23.04.2019
00:22

Povredama dva glavna igraca, pre svega Stratosa. Tako se doslo do pete utakmice. Da je igrao Stratos, peta se sigurno ne bi igrala, mozda i cetvrta.

avatar
corona_light
Tuesday, 23.04.2019
01:13

ko gubi ima pravo da se ljuti, ko se demolira, jos se i nervira ;)