Mega sprema ''osvetu'' Zvezdi - Počinje borba za duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.05.2016.
11:09
Izvor: Sportske.net, blic.rs

S obzirom na velike kadrovske probleme, ekipa Mega Leksa u finalu ABA lige nije uspela da iznenadi Zvezdu, ali bi u Superligi stvari mogle da budu znatno drugačije.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Finale regionalnog takmičenja nije nam donelo preveliku neizvesnost, Crvena zvezda Telekom je finalnu seriju dobiila sa 3:0 u pobedama protiv Mega Leksa, a već od narednog vikenda očekuje nas start takmičenja u domaćoj Superligi.

Sudeći po onome što je za ''Blic'' izjavio prvi čovek Mege Miško Ražnatović, ekipa Dejana Milojevića će sa mnogo više samopouzdanja ući u domaći šampionat, nego što je to bio slučaj pred finale ABA lige.

''Za klub je ipak najvažnije takmičenje Superliga Srbije, u kojoj će Mega imati najveće moguće ambicije i očekujem da zadrži standarde koji su postavljeni ove godine, a to je igranje finala. Ukoliko se u tome uspe, mislim da će šanse za pobedu u finalu biti mnogo veće nego što bi bilo ko sada zaključio'', izjavio je Ražnatović.

Podsetimo, pred mečeve sa Zvezdom, trener Milojević nije mogao da računa na povređene Aranitovića, Kabu, Luvavua, Pavlovića, Jaramaza, pa je Miško Ražnatović uoči prve finalne utakmice i najavio da to neće biti ''ni F od finala''.

Foto: bcmegabasket.net

Misko Raznatovic

Ispostavilo se da je u određenoj meri i bio u pravu, ali situacija je počela da se menja odmah posle trećeg meča u Sremskoj Mitrovici.

Naime, Megu je pojačao naš bivši reprezentativac i nekadašnji član Partizana Aleksandar Rašić, a očekuje se da se bar Luvavu i Pavlović oporave od povreda, pa će kadrovski problemi sa kojima se Milojević suočavao sada biti mnogo blaži.

Mega Leks je ove sezone već osvojila svoj prvi, istorijski trofej u Kupu Radivoja Koraća, pa bi eventualnom titulom u Superligi ovu sjajnu sezonu zaokružila ''duplom krunom''! Nemojte se iznenaditi ako se to zaista i dogodi...

U prvom kolu Superlige, Mega će dočekati ekipu niškog Konstantina, a taj meč je na programu 8. maja od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Wednesday, 04.05.2016
11:48

ma da jos samo da se i partizan za nesto pita. mega i zvezda ruku pod ruku bratski klubovi.

avatar
babaroga
Wednesday, 04.05.2016
15:37

E pa vidiš da se ne pita ni malo baš.

avatar
denikv
Wednesday, 04.05.2016
18:26

koliko znam protiv mege se dva puta nije pitao ali se protiv zvezde dva puta itekako pitao. evropski prvak se uvek pita to je valjda jasno.