Radonjić: "Puno oscilacija, pobeda najbitnija"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.01.2017.
22:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić izjavio je da se posle neizvesne utakmice sa Mega Leksom broji nova pobeda iako igra nije bila na zadovoljavajućem nivou.

Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo
Beta/ABA liga/Mega Leks/Ivica Veselinov/Mo

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne ABA lige upisao je novi trijumf u okviru 17. kola, pošto je posle produžetka savladao Mega Leks rezultatom 81:69.

Još jednom je utakmica između Mega Leksa i Crvene zvezde mt:s bila jako neizvesna, a trener beogradskog sastava istakao je da se broji samo pobeda jer je igra bila prepuna oscilacija.

"Rekao sam da očekujem interesantnu utakmicu i tako je bilo. Meč nismo otvorili u ritmu koji nas krasi u poslednje vreme, ali smo u drugoj četvrtini dobrom igrom došli do prednosti. U nastavku smo imali puno oscilacija, ušli u produžetak i na kraju, što je najbitnije, došli do pobede" rekao je Radonjić.

Za ekipu Crvene zvezde mt:s ovo je bio sedamnaesti uzastopni trijumf u novoj sezoni ABA lige, a 27. ako se računa i prethodna u kojoj je u borbi za trofej savladana upravo Mega.

"Već tradicionalno u Sremskoj Mitrovici igramo neizvesne mečeve. Tako je bilo i ovoga puta. Utakmica nije bila baš lepa za gledanje. Ali, odradili smo ono zbog čega smo došli i dobili utakmicu. Možda smo se produžetkom nepotrebno istrošili, ali došli smo do bodova i okrećemo se sledećim mečevima. Megi želim mnogo sreće u nastavku takmičenja" kazao je kapiten Luka Mitrović.

Narednu utakmicu crveno-beli igraju na svom terenu u okviru 17. kola Evrolige, a protivnik će im biti aktuelni šampion Turske i viceprvak Evrope - Fenerbahče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Monday, 09.01.2017
23:54

Dosta zamora protiv Mege, Fener je još juče igrao meč a mi se danas mučili... Svakako, Fener je u lošoj formi i verujem da možemo da ih otkinemo.