Svi u ''Pionir'', šampionke vas čekaju! (19:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 21.11.2015.
12:32
Izvor: Sportske.net

Posle istorijskog uspeha na Evropskom prvenstvu, najbolje srpske košarkašice zaslužuju pun ''Pionir'' večeras protiv Nemačke! Srbijo, pozdravi šampionke Evrope.

Beta/Tibor Illyes/MTI via AP
Beta/Tibor Illyes/MTI via AP

Povezane vesti

Jeste da je termin nezgodan, da mnogi u Srbiji danas slave svoju krsnu slavu, a da, s druge strane, ima i još dosta atraktivnih sportskih događaja širom Evrope, ljubitelji košarke u našoj zemlji, a posebno u Beogradu bi se baš obrukali ukoliko večeras ne napune tribine hale ''Pionir''.

Izabranice Marine Maljković startuju u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo, a rival će im, od 19 časova u ''Pioniru'', biti selekcija Nemačke.

Naša reprezentacija će biti oslabljena neigranjem Dajane Butulije, kojoj je operisano slepo crveno, a povredu ''vuče'' i kapiten Milica Dabović.

Zbog toga će podrška sa tribina biti još potrebnija šampionkama Evrope da na pravi način započnu ovo takmičenje.

Ovo je prva zvanična utakmica reprezentacije Srbije posle trijumfa na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, a sledeću će odigrati za četiri dana, kada gostuju Luksemburgu.

Osim Srbije, Nemačke i Luksemburga, u kvalifikacionoj Grupi D će se takmičiti i Ukrajina, a pobednik grupe će izboriti direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Tamo će se takođe naći i najboljih šest drugoplasiranih.

Zato, pomozimo Milici i drugaricama da večeras trijumfalno započnu kvalifikacije!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke