Za Partizan mora da se ''gine''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
22:01
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To je poruka sportskog direktora Partizana Dragana Todorića, koji i sam priznaje da ni sam ne pamti kada su crno-beli ovako loše zapčočeli jednu sezonu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

A kada to kaže Dragan Todorić koji je već decenijama u ovom klubu, onda je jasno da je u Partizanu ovih dana ''upaljen alarm''.

Podsetimo, crno-beli su u proteklih nedelju dana doživeli tri uzastopna debakla - prvo od Cedevite (-20), pa od Lijetuvos Ritasa (-27), da bi najteži poraz Partizanu nanela Olimpija, sinoć u Ljubljani (-29).

Trener Partizana Duško Vujošević već dugo govori o finansijskim problemima u klubu, o tome da ekipa još uvek nije kompletirana, ali sve to ne može da bude opravdanje za malodušnost na terenu, što naglašava i Dragan Todorić u izjavi ''Novostima''.

''Igrači moraju da shavte da u Partizanu mora da se 'gine' do poslednjeg grama snage, dokle ih noge nose po terenu! I uopšte nije važno da li je na semaforu minus 20 ili minus osam'', jasan je sportski direktor Partizana.

Ipak, ukoliko u najskorije vreme ne stigne još neko pojačanje, pre svega na poziciji plejmejkera, od ove ekipe Partizana se teško mogu oćčekivati velika dela.

''Plejmejker nam je neophodan kao vazduh! A kada to obavimo, Partizan će sigurno biti tvrd orah, uprkos nezgodno lošem startu'', zaključio je Todorić, koji je dodao i da bi povratnik Milan Mačvan ''vrlo brzo'' trebalo da zaigra u zvaničnim mečevima.

Takođe, ne krije da ga svi pitaju za Mekejleba i njegov povratak, ali Todorić je zagonetan po tom pitanju.

''Nismo pričali ni sa njim, ni sa njegovim agentom, a da li ćemo, ne znam, videćemo'', zaključio je Todorić.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke