Kakav gospodski potez Vlade Ivića! Stršljenovi, naučite nešto od našeg Zrenjaninca!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.12.2020.
21:44
Izvor: Sportske.net

Tako se ponaša profesionalac.

Watford FC Twitter
Watford FC Twitter

Povezane vesti

Fudbalski klub Votford odlučio je da se rastane sa Vladimirom Ivićem iz pomalo neobjašnjivih razloga, ali ko malo više prati rad Stršljenova prethodnih godina, onda je jasno da ništa nije iznenađenje.

Ivić je u novembru proglašen za najboljeg menadžera Čempionšipa, usledio je mali pad forme, ali svi veruju da je dobio otkaz pošto je javno kritikovao ponašanje kapitena i legende Troja Dinija.

Ipak, Ivić se na gospodski način oprostio od Votforda i navijača Stršljenova i pokazao kako treba da se ponašaju pravi profesionalci.

"Želim da se zahvalim navijačima na podršci tokom perioda tokom kog sam imao tu čast da budem menadžer Votforda. Žao mi je što vas nismo imali bliže uz sebe zbog pandemije koronavirusa, jer sam siguran da biste nam vašom snagom na stadionu pomogli na terenu. Napuštam klub zahvalan na svemu što smo uradili moj tim, igrači i ja, zajedno. Bila je velika čast dobiti priznanje za Menadžera meseca, mali trofej koji sam podelio sa igračima, štabom i navijačima.

Na kraju, želim sve najbolje Votfordu, da ostvari želju da izbori promociju u viši rang na kraju sezone i ako uspete u tome, biću još ponosniji na moj doprinos klubu za ovih 20 mečeva.

Srećan Božić svima i sve najbolje Stršljenovi.

Vladimir Ivić."

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Monday, 21.12.2020
22:56

Boli ga uvo. Ovakvi raskidi uglavom idu u korist trenera koji dobije solidnu isplatu a onda je jos i slobodan da nadje novi posao za dodatni kes.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.12.2020
02:01

On ima pare, njemu je potrebna karijera a ne pare!

avatar
Mirjevac
Saturday, 26.12.2020
21:49

Nisam cuo za nekog sportistu ko ima pare, da mu ne treba karijera! Svako normaln koji ima pare on ganja karijeru a ne oare posto ih ima!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 22.12.2020
19:59

Nisam cuo za coveka kome ne trebaju pare. Drugo, Votford ne bi bio klub za tako nesto. Od 2013. do sada su promenili 14 trenera. To ti je dva trenera godisnje. I ovaj mucenik koji je zamenio Ivica ce verovatno trajati svega par meseci.