LŠ - Sergej na šampiona, apsolutni derbi sa Barsom!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.12.2020.
12:21
Izvor: Sportske.net

Izvučeni parovi Lige šampiona.

EPA-EFE/Harold Cunningham
EPA-EFE/Harold Cunningham

Povezane vesti

Danas je održan i žreb za Ligu šampiona, dobili smo i parove osmine finala ovog takmičenja.

Stefan Šapuiza je izvlačio parove.

Nosioci su bili:

Bajern, Real Madrid, Mančester siti, Liverpul, Čelsi, Borusija Dortmund, Juventus, PSŽ.

Nepovlašćeni:

Atletiko Madrid, Borusija Menhengladbah Porto, Atalanta, Sevilja, Lacio, Barselona, Lajpcig.

Evo i parova osmine finala:

Borusija Menhengladbah - Mančester siti
Lacio - Bajern
Atletiko Madrid - Čelsi
Lajpcig - Liverpul
Porto - Juventus
Barselona - PSŽ
Sevilja - Borusija Dortmund
Atalanta - Real Madrid

Prvi mečevi će se igrati 16. i 17. februara, odnosno 23. i 24. februara, dok će revanši biti 9, 10, 16. i 17. marta. Nepovlašćeni su prvo domaćini, potom gosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bosnapd
Tuesday, 15.12.2020
00:36

Samo ne znam skim igra Mancester Uited.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 14.12.2020
23:36

Po meni dobili smo najnezgodnijeg i mozda uz Barcu najtezeg protivnika jer svi ostali su bili mnogo laksi za osminu finala .Celzi ima kvalitete da nadigra i mozda pobjedi Atletiko i prodje dalje jer sigurno igracki smo kvalitetni i bolji fudbal igramo ali ne treba zaboraviti da Atletiko igra jaku odbranu ceka kontre tkzv bunker fudbal i dosta igraju mesarski meceve bojim se samo da ne prodjemo kao Liverpul kada ih je apsolutno nadigrao ali taktickom pobjedom je Atletiko prosao dalje za ciju odbranu Liverpul nije imao lijeka uprkos visokom posjedu i mnogo udaraca u okvir i van gola.Nadam se da ce Celzi uspjeti da ih izbaci da probije nekako tu odbranu i postigne golove ,iako bit ce tesko kako za nas tako i za njih nismo imali srece u zrijebu iako smo imali mnogo vise povoljnih ekipa pogotovo sto smo bili prvoplasirani u grupi ali ako hoces da budes sampion Evrope prije ili kasnije moras sve da pobjedis naravno i one najace ma kakav god ti bio put .

avatar
P. S.
Monday, 14.12.2020
17:43

Do februara/marta mnogo toga će se promeniti, pre svega u smislu da će većina utakmica biti mnogo manje zanimljiva nego što to u ovom trenutku izgleda. Kako istorija govori favoriti će uglavnom lagano proći, jedan će verovatno zabrljati i ispasti, a potencijalno zanimljivi mečevi poput Atletiko-Čelsi i Sevilja-Dortmund prelomiće se na jednu ili drugu stranu i neće biti ni zanimljivi ni neizvesni. Što se Barse tiče uspeh bi bio da izbegnu debakl.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 14.12.2020
16:31

Mislim da svi nositelji moraju i hoce proci ! E sad Atletico bi mozda mogao proci Chelsea Mozda mozda

avatar
_mladen_
Monday, 14.12.2020
15:55

Desiće se smak sveta kada Siti dobije teškog protivnika. xD Opet ne mogu ni do finala da dođu.

avatar
Fan Celsija
Monday, 14.12.2020
14:36

Standardno Juventus i Siti lagane protivnike dobili. Juve, Siti, Bajern apsolutni favoriti. Liverpul, Real, Dortmund, PSŽ blagi favoriti. Čelsi-Atletiko egal.

avatar
No rules
Monday, 14.12.2020
14:27

Lacio nagrabusio, Atalanta dobro prosla :)

avatar
Boginja iz Bergama
Monday, 14.12.2020
14:21

Tezak zrijeb definitivno uz Atletiko Madrid nadao sam se da izbjegnemo Lajpcig al eto sta je tu je tezak dvomec, favoriti jesmo medjutim tim je osakacen povredama...Ja sam vise volio Barselonu da smo dobili . YNWA

avatar
Dorotej
Monday, 14.12.2020
13:47

Ovde je jedino Lacio autsajder. Baš me zanima kako će Sergej da se snađe sa tim "dobermanima" iz Minhena. U ostalim utakmicama biće "čupavo".

avatar
Mangus
Monday, 14.12.2020
13:38

Bice zanimljivo. Mehengladbah igra dobar fudbal, Siti nije bas u nekoj formi mada februar je daleko.
Lacio nema nikakve sanse realno.
Atletiko - Celzi ce biti uzasno zanimljiv mec. Mislim da Atletiko prolazi jer ima igrace koji ce znati da iskoriste Celzijevu ranjivu odbranu.
Lajpcig Liverpul... Ako Liverpul nadje formu i oporavi se od povreda proci ce, ali realno bice tesko. Lajpcig je odlican tim, a postoji sansa da Liverpul i dovede nekoga iz Lajpciga dotle.
Porto - Juventus bi inace bilo lako odrediti ali ne zna se ko je gori u poslednje vreme.
Barselona - PSZ... Prolazi PSZ iako je u dubiozi.
Sevilja - Dortmund ce prstati, i mislim da je 50/50
Atalanta - Real Madrid... Zavisi samo od forme. Realno Atalanta moze da dobije svakoga ali moze i da izgubi 5-0 lako. Ako Real bude u formi, prolaze, ukoliko ne budu, 40/60 su šanse.

avatar
Fan Celsija
Monday, 14.12.2020
15:47

Čelsijeva odbrana je sve bolja, ali da su skloni greškama-jesu, i to svih 11 igrača.

avatar
Mangus
Tuesday, 15.12.2020
09:53

Daleko od toga da su losi. Sta vise, miljama su ispred onoga sto su prikazali na pocetku sezone. Ali su ranjivi, cesto se potkrade greska koju slabiji timovi ne umeju da iskoriste. Atletiko u napadu ima Kostu, Suareza, Felixa, sve igrace kojima treba milimetar protiv savrseno postavljene odbrane a ne kad im se ukaze greska. Videcemo, zanimljiv duel svakkao

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 14.12.2020
23:38

Celzijeva odbrana sada je itekako dobra kao i ostali djelovi ekipe kompletni smo svuda kao i sa sirinom klupe .Tim je jak po meni kvalitetni od Atletikovog i dobar fudbal igra brine me samo sto Atletiko ima jako zgusnutu odbranu i igraju prljav fudbal ,Liverpul ih je nadigrao i ispao jer nije mogao da probije bunker i zabije gol sto su ovi iskoristili kontrama nadam se da ce Celzi imati vise srece.

avatar
L F C
Monday, 14.12.2020
13:37

Bice vrlo zanimljivo u svim utakmicama, sto smo i ocekivali od samog zreba, jer sa ovakvim klubovima nije ni moglo biti drugacije. Sto se tice liverpula, bice to dva odlicna meca sa lajpcigom, samog jako braco redsi.💪🔴💪🔴

avatar
Paul Kersey
Monday, 14.12.2020
23:07

Taman i prilika da ugovorimo transfer Upamekana, ako ne u janaru onda za leto. :-D

avatar
zeks
Monday, 14.12.2020
13:27

Svakako bolje nego Bajern,Siti ili Liverpul. Ne blista PSG ove sezone ali su i takvi blagi favoriti, rekao bih 60:40 da su sanse za prolaz u korist PSG. Real dosta lose prosao, Bajern i Juventus najbolje

avatar
Südkurve München
Monday, 14.12.2020
13:26

Cista namestaljka da Barsa ne ispadne odmah