Nejmar poručuje: "Spreman sam za Kolumbiju!"

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.07.2014.
09:48
Izvor: Beta

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar izjavio je danas da je potpuno spreman za četvrtfinalnu utakmicu protiv Kolumbije na Svetskom prvenstvu.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Domaćin Mundijala Brazil je prošle subote pobedio čile posle penala i plasirao se u četvrtfinale, a Nejmar se tokom te utakmice požalio na bolove u kolenu i butini.

Brazilski fudbaleri su posle meča plakali od sreće i uzbuđenja, a tamošnji mediji navode da pojedini igrači ne mogu da podnesu pritisak igranja važnih utakmica i pobede na domaćem terenu. Nejmar je istakao da nijedan igrač nema takvih problema, ali je selektor Luis Felipe Skolari u trening kamp ipak pozvao psihologa.

"Sve je u redu, svi smo potpuno spremni. Nijedan igrač nema emotivnih problema uoči važne utakmice", rekao je Nejmar, preneli su brazilski mediji.

Petostruki svetski šampion će u četvrtfinalu igrati sa Kolumbijom, a Nejmar je rekao da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

"To nije uvek žurka i šou, pobeda sa 4:0 ili 5:0. Fudbal je danas izjednačen, veoma konkurentan. Ako budemo morali da se branimo i pobedimo sa golom razlike, to ćemo uraditi. Ovde smo da pobedimo", rekao je fudbaler Barselone.

Tokom turnira Brazil nije bio ubedljiv, na četiri utakmice postigao je osam golova, od kojih je četiri postigao Nejmar.

Nejmar je pohvalio reprezentativca Kolumbije Džejmsa Rodrigesa, koji je trenutno najbolji strelac Mundijala sa pet golova.

"Uz svo poštovanje, nadam se da će njegovim dobrim igrama doći kraj", rekao je Nejmar.

Utakmica izmedju Brazila i Kolumbije igra se sutra od 22 časa u Fortalezi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke