Primera: Viljareal ne odustaje od evroscene, remi na Balearima, čiji slobodnjak je bio bolji?

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.06.2020.
21:31
Izvor: Sportske.net

U terminu od 19:30h odigrana su dva duela 30. kola španskog šampionata.

EPA-EFE/Miguel Angel Molina
EPA-EFE/Miguel Angel Molina

Povezane vesti

Granada je ugostila ekipu Viljareala, gosti su slavili sa minimalnih 0:1 (0:1).

Pripretio je najpre gostima njihov bivši igrač, Roberto Soldado je napravio sebi prostor u protivničkom šesnaestercu, uputio je potom udarac po zemlji ka golu rivala, ali je Asenho odlično reagovao.

Ipak, samo sedam minuta kasnije "Žuta podmornica" stiže do prednosti.

Penja je poslao jednu dubinsku loptu ka Morenu, sjajno napadač Viljareala je pobegao odbrani Granada i iz nezgodne pozicije fantastično šutirao u dalji ugao, Rui Silva nije mogao ništa, 1:0 za goste, majstorija Đerara Morena.

Mogao je Ontiveros da duplira prednost Viljareala u 34. minutu, ali je jedan defanzivac zakačio loptu nakon njegovog udarca, te je umesto mreže domaćina pogodila prečku.

Otišlo se sa 0:1 na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku gosti stigli do nove prilike, Alkaser se našao u dobroj poziciji, ali je katastrofalno šutirao.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Viljareala.

Takefusa Kubo Majorka Leganes

Baner 7

Majorka je bila blizu jako važnog trijumfa, ali je Leganes sjajnim golom Oskara Rodrigeza došao do boda, koji ekipi iz okoline Madrida ostavlja nadu da bi mogla da opstane, na kraju 1:1 (1:0).


Do prednosti su stigli u devetom minutu, kada je iskusni Salva Sevilja izveo majstoriju. Loptu je iz slobodnog udarca poslao ispod živog zida u bliži ugao protivničkog gola, Kueljar je bio nemoćan.

U 26. minutu Leganes preti, Amadu je tukao sa ivice kaznenog prostora, lopta je zakačila jednog protivničkog igrača i pogodila stativu.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, da bi tek nakon gotovo pola časa igre u nastavku videli jednu dobru priliku, kada je napadač domaće sastava Lago Žunior tukao sa ivice kaznenog prostora, ali pored gola Leganesa.

Samo tri minuta kasnije šansa na drugoj strani, ali je Manolo Reina u situaciji jedan na jedan uspeo da odbrani pokušaj Gvida Karilja, ostalo je 1:0.

Ipak, u 87. minutu Reina nije mogao ništa, fudbaler Reala na pozajmici u Leganesu Oskar Rodrigez je još jednom pokazao da ima fantastičan udarac, raspalio je po lopti sa oko 30 metara udaljenosti iz slobodnjaka i pocepao mrežu iza iskusnog golmana Majorke za 1:1.

Do kraja nije bilo promene rezultata, tračak nade za Leganes, dok je Majorka ispustila veliku priliku da pobegne iz opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke