Da li je Song saznao ko igra za Srbiju?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.11.2022.
17:20
Izvor: Sportske.net

Selektor Kameruna očekuje šou protiv "orlova".

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Reprezentacije Srbije i Kameruna odigraće sutra od 11 časova po našem vremenu meč drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Povodm ovog susreta konferenciju za medije održao je selektor Kamerunaca Rigobert Song koji je pre početka Mundijala rekao da ne poznaje nijednog reprezentativca Srbije. Upoznao ih je gledajući meč "orlova" protiv Brazila.

"Gledali smo meč Srbije protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo", rekao je Song.

Selektor Kameruna zadovoljan je igrom svoje ekipe na startu Mundijala protiv Švajcarske uprkos porazu od 1:0. Song zna šta je potrebno kako bi njegov tim stigao do bodova protiv Srbije.

"Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo menjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobedimo. Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo" , zaključio je Song.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke