Kapiten i Lukić sumirali utiske: "Nismo imali prostora..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.11.2022.
22:18
Izvor: Sportske.net

Veoma nevidljivo u napadu...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler koji je velika uzdanica naše reprezentacije od dolaska Dragana Stojkovića Piksija jeste Saša Lukić, a posle utakmice sa Brazilom se oglasio za TV Arenasport gde je rekao da je ekipa nesvesno pala. 

"Generalno smo odigrali dobro u prvom. Držali smo linije, imali su nekih polušansi. Drugo smo očigledno pali, videli ste svi. Loš početak turnira, idemo dalje. Imamo još dve utakmice i ne predajemo se", rekao je Saša Lukić. 

Zašto je Srbija pala u drugom poluvremenu?

"Možda ta jedna greška koja nas je izvadila iz takta. Pali smo. Morate držati koncentraciju 90 minuta, i da idete napred. Oni su bili bolji i čestitamo im", istakao je Lukić. 

Jasno, naredni meč je sada najbitniji.

"Okrećemo se Kamerunu", rekao je Saša Lukić. 

Kapiten Dušan Tadić smatra da se ekipa dobro branila prvo poluvreme, ali da je u nastavku odigrala veoma slabo na presing Brazila. 

"Jeste, oni su kvalitetna ekipa. Prvo smo se dobro branili. Prvi gol im je dao vetar u leđa i bilo im je mnogo lakše, a mi smo preuzeli rizik. Ostaje žal, okrećemo se narednim utakmicama", istakao je Tadić. 

"Nije bilo prostora, dobro su igrali presing. Nismo našli prostor da odigramo kvalitetan pas. Idemo dalje", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke