Mitrović odgovorio na pitanje "Sportskih": "Da, prespreman sam za Švajcarce!"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.12.2022.
13:47
Izvor: Sportske.net

Najbolji naš golgeter pozitivan pred meč odluke.

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović optimista je pred odlučujući duel sa Švajcarskom na Mundijalu u Kataru. 

Mitrović je u početnom izlaganju istakao da svi u ekipi misle samo na pobedu i da su već pokazali protiv Portugala u Lisabonu i protiv Norveške u Oslu da mogu da budu pravi kada je najvažnije.

"Sve zavisi od nas, slažem se sve sa selektorom. Ova ekipa je pokazala dva puta, u Lisabonu i Oslu. verujemo u sebe i ono što radimo. Odigraćemo dobru utakmicu i verujemo u prolaz", istakao je Mitrović.

Nakon toga usledilo je pitanje našeg dopisnika iz Katara, Ivana Cvetkovića, koga je zanimalo fizičko stanje Aleksandra Mitrovića, koji je bio rovit protiv Brazila, a potom se u igri protiv Kameruna osetio i umor u finišu utakmice.

"Fizički sam potpuno spreman. Ssećam se dobro i mislim da sam i protiv Brazila fizički bio spreman, ali je to bila teška utakmica protiv teškog rivala. U drugoj utakmici sa Kamerunom sam se takođe osećao dobro, sada sam još spremniji i željno očekujemo utakmicu", naglasio je Mitrović.

On je dodao da će pobednika odlučiti detalji. 

"Nema mnogo tajni, oni znaju nas, mi znamo njih. Odlučiće detalji, koncentracija, želja, htenja i volja. Ko bude manje grešaka pravio ima veće šanse da dobije. Nadam se da ćemo mi imati manje grešaka u sutrašnjem meču", rekao je Mitrović.

Utakmica Srbija - Švajcarska na programu je u petak od 20.00. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke