"Rambo" bio sa "orlovima" i imao je šta da vidi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.12.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Evo i šta je rekao za trenutno stanje u reprezentaciji.

FK Real Nis
FK Real Nis

Povezane vesti

Gost televizije K1 bio je Dejan Petković, nekadašnji reprezentativac naše zemlje i čovek koji je proslavljen kao fudbaler u Brazilu. 

On je analizirao igru naše reprezentacije do sada i istakao je da smo bolji kako odmiče prvenstvo. 

"Bili smo daleko bolji protiv Kameruna, imali smo utakmicu u nogama, ali to je takmičenje gde svaka mala greška može skupo da košta... Nama se desilo da smo primili dva gola i izgubili pobedu. Šta god da je bilo, u istoj smo situaciji, moramo da pobedimo", rekao je Rambo. 

Smatra da je veliki problem naše reprezentacije što nemamo jaku klupu, odnosno igrače koji mogu da zamene one najbolje. 

"Prvo treba reći da je plasman na Mundijal uspeh. Sad je teže proći do Mundijala. Sada vidimo Portugal koji ima strašno jaku ekipu. Mi smo pokazali ujedinjenost, jaku ekipu, čvrstu, imamo dobre napadače, odbrambene igrače... Međutim, nemamo lepezu vrhunskih igrača. Imamo igrače koji su protagonisti u svojim ekipama, ali uglavnom što se tiče napada. Onda smo došli sa povredama i igračima koji su se izlečili, ali nisu trenirali i nisu fizički pripremljeni na utakmicu na 4 dana. U drugom poluvremenu protiv Brazila nismo imali sve igrače na usluzi i oni koji su počeli nisu parirali u nastavku. Protiv Kameruna imamo i dalje istu situaciju i uprkos tome smo bili nadmoćniji. Posle trećeg gola gde je bilo tik-tak dodavanje kao Španci ili Brazilci, mislili smo da su pali. Mogli smo dati i četvrti i peti, i onda jedna greška, dođe da smo na kraju igrali nerešeno... Nismo mogli da poštedimo Kostića, Tadića, Mitrovića...", objasnio je on. 

Što se tiče Švajcarske, smatra da možemo da pobedimo. 

"Možemo da pobedimo, to je fudbal, uvek jedan gol može da padne", rekao je on. 

"Neće biti lako, a da ćemo biti u formi kao u kvalifikacijama, to je nemoguće", kaže on, ali se svakako nada pobedi. 

Kaže i da je otišao juče u posetu "orlovima". 

"Treba reći da u reprezentaciji ima duha i to je prisutno. Nema svađa... Bio sam juče u hotelu da ih posetim, dva dana pred utakmicu, ne volim baš dan pred utakmicu. Video sam to. Kad ima problema, ja sam imao gde sam se posvađao sa saigračem i sutradan sam mu namestio dva gola. Nisam ni video da se sve to dešava kod njih, vidim da su svi zajedno. Dosta je dobro među njima, ali im je zasmetalo, te priče koje su vanfudbalske", rekao je Petković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke