Raspad sistema posle Pavlovićeve povrede, 3:3!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.11.2022.
12:36
Izvor: Sportske.net

Šta nam se ovo dešava?!

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kada je Aleksandar Mitrović postigao gol za vođstvo od 3:1 početkom drugog poluvremena, izgledalo je da je naš tim prelomio utakmicu u svoju korist i da su ''orlovi'' na pragu velike pobede, ali vrlo brzo se dogodio novi obrt u ovom meču.

Baš kako smo i mi krajem prvog dela igre okrenuli od 0:1 na 2:1, tako su i Kamerunci u 64. i 66. minutu stigli od 1:3 do 3:3!

Nažalost, samo tri minuta posle našeg trećeg gola, Strahinja Pavlović se povredio, morao je da izađe iz igre, zamenio ga je Stefan Mitrović i od tog trenutka se sve promenilo na terenu.

Upravo je Mitrović u 64. minutu ostao ispred golmana Milinković-Savića u situaciji kada su Kamerunci izveli kontru, a naša odbrana pokušala da napravi ofsajd-zamku. Na kraju Abubakar izlazi sam ispred našeg visokog golmana i uspeva da ga lobuje za 3:2. U VAR sobi se proveravala ova situacija i na kraju je potvrđeno da nije bilo ofsajda.

Samo dva minuta kasnije još jedna naivna reakcija naše odbrane, nova kontra Kamerunaca koji preko Erika Čupo-Motinga ekspresno stižu do izjednačenja na 3:3.

Ima još dvadesetak minuta nade da ipak Srbija može do pobede...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke