Srbija pred Kamerun - Problem za problemom, najnoviji je - Vlahović?!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.11.2022.
21:34
Izvor: Sportske.net, Sportklub

A meč ima sudbonosni značaj za naš tim...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije loše je startovala na Mundijalu u Kataru, Brazil je zasluženo trijumfovao u prvom kolu u četvrtak sa 2:0, a posle tog meča stižu sve lošije vesti vezane za naš nacionalni tim.

Povrede su ono što najviše brine celokupnu ovdašnju fudbalsku javnost, a na sve to se nadovezala i današnja odluka FIFA da pokrene postupak protiv FS Srbije zbog isticanja zastave ''Nema predaje'' u svlačionici.

Sergej Milinković-Savić je pod upitnikom, Filip Kostić takođe ''vuče'' povredu, ali ima najava da će biti spreman za ponedeljak, pa kako sada stvari stoje najveća briga postaje Dušan Vlahović.

''Sportklub'' je večeras preneo svoja saznanja da je Vlahović tokom meča protiv Brazila ponovo osetio bol u primicaču i da je tu utakmicu ''jedva priveo kraju''.

To sada stavlja pod veliki znak pitanja njegov nastup protiv Kameruna, a taj meč je na programu već u ponedeljak u 11 sati. 

Da sve nije tako crno, potvrđuje i informacija da je Aleksandar Mitrović što se tiče problema sa povredom mnogo bolje prošao od Vlahovića u duelu sa Brazilcima i njegov nastup ne bi trebalo da bude upitan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke