Stojković: "Bili smo, da ne kažem, katastrofalni..."

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.11.2022.
22:09
Izvor: Sportske.net

Selektor smatra da nije bilo ništa kako treba.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Selektor Srbije Dragan Stojković se oglasio za TV Arenasport posle utakmice i istakao je da nije zadovoljan učinkom našeg tima. 

"Kljućno je što smo drugo poluvreme izgubili smisao, bili, da ne kažem katastrofalni. Iznenađujuće, pali smo. Brazil je suviše dobra ekipa da to iskoristi. Onde gde smo najjači, pas igra, nije je bilo. Prvo poluvreme je bilo korektno", rekao je Stojković. 

Posebno ga boli činjenica da je Kostić povređen, kao i da Vlahović i Mitrović nisu spremni. 

"Postoje neke stvari koje mi imamo, a to su u nevreme povrede ključnih igrača... Imamo Vlahovića, Mitrovića, Kostića, sve u nevreme. Došli smo ovde u takvom stanju i to je prava istina. Bez obzira, Brazil je dominirao, zaslužena pobeda", rekao je Piksi. 

Na pitanje da li je ova utakmica bila najzahtevnija taktički, Piksi je imao jasan odgovor. 

"Nije... Ne radi se taktici, žao mi je što smo pali i što nemamo zdrave igrače, jednostavno nemamo, to je istina. Par dana pred nama je za odmor, i da pokušamo da rešimo svoju sudbinu", kaže on. 

Da li će računati na Kostića?

"Ja se nadam da hoću. Nadam se da ćemo računati na Kostića, e sad, šta će biti... Ostaje ta seta što nismo kompletni, inače bismo mogli da odigramo dobro, ali, tako je, kako je", kaže selektor. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke