Švajcarski fudbaler: "Srbi će napasti punom ofanzivnom silom!"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.12.2022.
08:31
Izvor: Sportske.net

Da li će mu biti teže nego pre četiri godine?

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Đibril Sou se oglasio medijima u Švajcarskoj pred duel sa Srbijom i smatra da će biti izuzetno teško za njegovu reprezentaciju, a ističe pre svega da je zdravstveno stanje daleko bolje. 

"Đerdan Šaćiri i Noa Okafor su dobro trenirali danas i mislim da će biti spremni. Dobro izgledaju", rekao je on. 

Šta je drugačije u odnosu na prethodnu utakmicu ove dve reprezentacije?

"Mnogo stvari se promenilo u odnosu na Rusiju pre četiri godine. Ovo su neki novi timovi sa mnogo novih igrača tako da ne verujem da će biti onako emotivno kao na prošlom meču. Srbija zaista ima dobru ofanzivnu liniju. Za oba tima je ovo veoma bitna utakmica. Mi nećemo kalkulisati već ćemo ići na pobedu", rekao je on. 

Priseća se on situacije iz prethodne utakmice.

"Srbija je i u Rusiji takođe imala dobar tim. Ima i sada dobre igrače, pogotovo u ofanzivnoj liniji. Igraćete na pobedu jer vam samo to odgovara. Mi moramo biti aktivni, ali i da ostanemo hladnokrvni. Ne smemo baš da rizikujemo sve, jer znamo da će Srbija da napadne sa punom ofanzivnom silom", rekao je on. 

Posebno je istakao svog kapitena, Granita Džaku. 

"Možda to vama medijima deluje sada kao nešto novo. Ali on je zapravo jako fin i miran momak, i uvek se tako ponaša u reprezentaciji. Veoma je hladnokrvan i razmišlja samo o fudbalu", ističe Sou. 

Đibril je igrao sa Kostićem i Jovićem u Ajntrahtu i poznaje srpske fudbalere. 

"Naravno, znam Filipa Kostića. Igrali smo zajedno tri godine u Ajntrahtu. Juče smo se sreli i drugarski ispričali. Nismo se dotakli utakmice, pričali smo o stvarima u Frankfurtu. Poznajem i Luku Jovića jer smo takođe bili zajedno u Frankfurtu. Znam dobro njihove kvalitete i rekao sam i saigračima moramo biti aktivni, agresivni i koncentrisani jer su u pitanju sjajni fudbaleri."

Jović?

"Znam koliko kvaliteta ima i znam da mu je mesto na terenu, ali isto tako znam da Srbija ima mnogo dobrih napadača. Ne mogu svi da igraju... Moraćemo da vodimo računa o svima", kaže on. 

Mislite li da će Maroko biti pobednik grupe F? Čini se da je kvota za to u AdmiralBetu fantastična - 3.00!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.