PSŽ će prodati Nejmara, ovo je cena, pogađate šta je namera Francuza!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.12.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Ako ne produži ugovor, "Nej" je na prodaju, samo ima jedan mali problem...

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

PSŽ se nada da će Mbape prihvatiti neverovatan ugovor, odnosno ponudu da ostane, a sa druge strane pregovaraju sa Nejmarom i to ide u dobrom pravcu.

Međutim, pojavljuje se Barselona koja bi sa novim predsednikom mogla da se vrati Nejmaru, bilo Laporta, bilo Font veruju da bi povratak "Neja" značio i siguran ostanak Mesija.

Nejmar nema ambiciju, osim ako Mesi zaista ne ostane da ponovo igra za Barsu, iako je bio spreman da se odrekne velikog dela novca, sada je situacija drugačija, tim pre što se čini da PSŽ ima bolji tim od Barselone.

Ali, ako odluči da ode?

To će biti, makar prema tvrđenju L'Ekipa vrlo teška misija.

baner

Najpoznatiji francuski list tvrdi da je Al-Kelaifi zainteresovanim klubovima, čitaj Barseloni, već rekao cenu, 100 miliona evra. U pre-Kovid vremenu to se ne čini kao ogroman novac, sada je neverovatan, pandemija je ispraznila kase, plus Nejmar, kao i Mbape na leto ulaze u poslednju godinu ugovora. PSŽ sigurno želi da se obezbedi, zadrži dve zvezde, eventualno dovede još par mlađih francuskih igrača poput Kamavinge ili Auara, i stvori još jaču ekipu.

baner

Šta će od svega biti videćemo, dakle Nejmar jeste na prodaju, ali je cena takva da je niko neće platiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 11.12.2020
21:07

100miliona mnogo? Za Nejmara to je bagatela. Ali i on je svestan da PSG ima moćnu ekipu koja će uz par pojačanja biti najbolja na svetu

avatar
zeks
Friday, 11.12.2020
16:26

Valjda se Barselona nece upecati da vrati ovog cirkuzanta. Srediti plate, prodati nepotrebne i onda ulagati u kompletnu revoluciju. Anhelinjo, Upamekano i Haland bi trebali biti prioritet