AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 4. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda tiket za danas.

Povezane vesti

1524 Marseille – Nice X (3.33)

Neverovatan je način na koji je Marsej došao do boda protiv Tuluza na Munisipalu u prošlom kolu. Makazice Mumbanje sprečile su četvrti vezani poraz ekipe Žan-Luja Gasea i jasno je da su u krizi uprkos plasmanu u polufinale Lige Evrope. Igrali su fenomenalno kada ih je iskusni Francuz preuzeo, ali sada su u padu forme pred težak meč sa Nicom koja je minulog vikenda uspela da se raspuca za svoje uslove. Po prvi put su postigli tri gola pred svojim navijačima, rutinirali Lorijen i raspoloženi stižu na Velodrom. Stoga, nekako je remi najrealniji ishod ovog meča.

1915 Twente – Almere 1.p 2.5 više (2.46)

Pauza uslovljena Kupom u Holandiji znači i nastupanje tokom nedelje. Uzdigao se tim iz Enshedea nakon prošle sezone u kojoj su se borili za opstanak i sada žele u Ligu šampiona. Moraće da pobeđuju do kraja sezone ukoliko ne žele da im AZ Alkmar pokvari priliku da nastupaju u eliti jer treće mesto u Erediviziji vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ove sezone, Tvente je bio nemilosrdan u Almereu i nakon što ih je Ajaks porazio u nedavnom okršaju, moraće na nekome da pokažu snagu. Pritom su gosti bezbrižni, pa bismo mogli da očekujemo sigurnu pobedu Tventea.

9909 AEK – Panathinaikos 3+ (1.93)

Pre dve nedelje, Panatinaikos je dobio derbi protiv AEK golovima Bakasetasa i Joanidisa. Borba za titulu je ponovo žestoka u Grčkoj i ova dva tima deli samo jedan bod. Posle ovog meča, oba tima će imati još tri utakmice nakon čega ćemo saznati ko će biti prvak Grčke. Panatinaikos igra u sjajnoj seriji u plej-ofu. Imaju četiri pobede zaredom i nadoknadili su šest bodova od sedam koliko je bilo nedavno. Da li će im karma vratiti to što su otpustili Ivana Jovanovića ili ne, biće jasno ubrzo. Poslednja tri meča ova dva tima došla su 3+ i u slučaju ranog gola bilo kog rivala, meč će se otvoriti potpuno i taj tip je najrealniji. Panatinaikos će juriti taj gol.

2962 Krasnodar – Baltika Kaliningrad 1&0-3 (2.20)

Gaji Krasnodar i dalje nadu za šampionskom titulom ove sezone, ali Zenit deluje prejako i teško da će ih sustići iako je razlika samo četiri boda. S druge strane, Baltika je ekipa koja se bori za opstanak i imaju svega šest upisanih pobeda ove sezone. Orenburg koji je u sigurnoj zoni im beži tri boda i pokušaće gosti da traže iznenađenje, ali to neće biti nimalo jednostavno. U prvom delu sezone su uspeli da ga načine i kroz tradiciju, Krasnodaru ovaj rival ne leži, mada oni nemaju mnogo duela u novoj istoriji jer se Baltika tek priključila eliti, a igrali su češće dok je Krasnodar bio niželigaški tim. Bilo je 2:2 u prvom delu sezone

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak