AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (30. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za ponedeljak.

Povezane vesti

1206 Villarreal - Las Palmas 0-1I&1-3II (2.15)

Odličan početak sezone Viljareala malo je pokvario ubedljiv poraz od Barselone i to na domaćem terenu gde su Katalonci slavili sa 5:1. Sve osim toga je za pozitivnu ocenu, “Žuta podmornica” liči na tim koji bi mogao da izbori Evropu koja im je prošle godine zamalo izmakla. Na Keramiku stiže Las Palmas, trenutno ubedljivo poslednji tim u Primeri koji u trenutku pisanja ovog teksta već mesecima ne zna trijumf u eliti. Nekim čudom su preživeli prošle sezone, ali deluje da će to sada biti teško izvodljivo. Zanimljivo je da su Ostrvljani dobili Viljareal oba puta prošle sezone, sada je vreme da se vrate dugovi.

1024 Bournemouth - Southampton GG&2+II (2.14)

Sautempton se konačno vratio u Premijer ligu, ali čini se da bi vrlo lako mogao i ispasti iz nje ukoliko nastavi sa lošim partijama. Samo bod iz pet odigranih mečeva daleko je od očekivanja navijača, a sledeći izazov u vidu gostovanja Bornmutu ne uliva preveliku nadu u poboljšanje bodovnog salda. Nisu ni “Trešnjice” započele kampanju naročito dobro, mada igra ekipe Andonija Iraole deluje pristojno jer nije ti tim od kojeg se očekuju visoki dometi. U poslednjih šest međusobnih duela videli smo isto toliko pobeda gostiju, što je prilično čudan podatak koji treba uzeti u obzir.

1540 Guingamp - Caen 1 (2.11)

Na stadionu Gengana se nedavno igrala i utakmica Lige šampiona, ali u njoj naravno nije učestvovao domaći tim već ekipa Bresta zbog neadekvatnog terena. Sada će Ruduru ponovo ugostiti jednog francuskog drugoligaša, u pitanju je Kaen u koji je sredstva uložio i Kilijan Embape, jedan od fudbalera koji su proveli neko vreme u mlađim kategorijama omladinske škole koja važi za jednu od najboljih u zemlji. Prvom timu, pak, ne ide tako dobro, Kaen ima sedam osvojenih bodova posle šest odigranih mečeva i daleko je od šeste pozicije kojui je zauzeo na kraju prošle sezone. Sa druge strane, Gengan igra sasvim pristojno i s razlogom je favorit za trijumf protiv “Vikinga”.

1809 AVS - Farense 1&2+ (2.37)

Nekadašnji Aves sada nastupa pod nazivom AVS i ove sezone se posle plej-ofa vratio u Primeiru. U portugalskoj eliti sakupili su sedam bodova iz šest odigranih mečeva, što je veoma dobar početak za ekipu Vitora Kampelosa čiji je primarni cilj opstanak. Na sever Portugala stiže “fenjeraš” Farense koji je u očajnoj formi. Odlazak Bruna Duartea u Zvezdu ostavio je traga po “Lavove Faroa” i Toze trenutno nema rešenje za bolji učinak u napadu. Sve ide ka novom porazu Farensea čiju bi krizu AVS mogao da iskoristi i eventualnom pobedom napravi još jedan korak ka opstanku.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak