Nađ: "Ugrozio bih svoje zdravlje zbog Partizana"

Autor: Mladen Heleta
subota 20.04.2024.
21:08
Izvor: Sportske.net

Pomoćni trener crno-beli na meč stigao pravo iz bolnice.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan na svom terenu sa 3:2, u neverovatno uzbudljivom 173. "večitom" derbiju, koji je odigran u sklopu prvog kola Super lige Srbije.

Zvezda sada ima 10 bodova više od Partizana na čelu tabele i realno je ništa ne može zaustaviti u pohodu na sedmu uzastopnu titulu.

Partizan je sa klupe u ovom derbiju vodio Albert Nađ, jer je trener Igor Duljaj odrađivao suspenziju zbog četiri žuta kartona.

Vladala je velika neizvesnost pre meča ko će predvositi crno-bele, na kraju, Nađ je pravo iz Urgentnog centra stigao na derbi u poslednji čas, nakon što mu je krenuo kamen iz bubrega.

"Nemam problem da upropastim zdravlje zbog Partizana. Kada treba da se gine, ginemo svi", rekao je Nađ.

"Moglo je više, kada imaš vođstvo od 1:0 i 2:1... Prvi gol primili smo gol iz penala. Zvezda je imala posed i šanse, mi smo igrali kako smo želeli, pokušavali smo da ih iz polukontri i kontri ugrozimo. Možda rezultat nije realan, ali u sredu imamo kup meč protiv Zvezde, videćemo šta će se dešavati", kazao je Nađ, pre nego što su iz Partizana najavili da neće doći na polufinale Kupa Srbije u sredu.

Njegovi igrači imali su brojne prigovore.

"Ne znam šta se dešavalo. Mora da se pogleda snimak. Naravno da su protestovali, smatraju da je bio prekršaj kod drugog gola. Moramo da se spremamo za kup", poručio je Nađ. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke