Zvanično - In-beom Hvang u Fejenordu

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 02.09.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje za holandski tim.

Feyenoord Rotherdam
Feyenoord Rotherdam

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde In-beom Hvang novo je pojačanje Fejenorda.

Kako su "Sportske" juče najavile, južnokorejski vezista potpisao je za klub iz Roterdama u transferu vrednom 8.000.000 evra.

Hvangov ostanak bio je prioritetan za upravu Crvene zvezde ovog leta i ono što je bilo jasno jeste da su želeli da ga makar zadrže do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. Ali, na osnovu svega što je dao klubu, čelnici Crvene zvezde nisu želeli da mu budu prepreka ka potpisu za holandskog velikana.

Vezista je za Crvenu zvezdu odigrao 42 utakmice uz šest pogodaka i 12 asistencija u svim takmičenjima.

"Bio je veliki uspeh dovesti takvog igrača u klub, kao što je In Bom Hvang, a uprava Crvene zvezde je u tome uspela prošle godine u transferu vrednom 5 miliona evra. Hvang se klubu odužio na pravi način i vrlo brzo osvojio srca svih nas i postao ljubimac Zvezdinig navijača. Ipak, Hvang je imao klauzulu u ugovoru i želju da karijeru nastavi na zapadu, te je tako bajka koja je trajala između nas i njega završena. Klub je finansijski napravio odličan potez i “čuvar sredine” je otišao za 8 miliona. Zvezda mu želi sve najbolje u nastavku karijere uz nadu da će nekada ponovo obući crveno-beli dres", oproštajna je poruka Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke