AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17. 9. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.09.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš izbor za danas.

Povezane vesti

8320 Blackpool - Sheffield Wed 3+ (1.80)

Veoma loš početak Blekpula u trećem rangu Engleske, ali su uspeli da se probude u prethodnom meču. Imaju dosta problema u odbrani, moraće da se konsoliduju, a gosti igraju veoma slabo u Čempionšipu. Doživeli su određene promene u odnosu na prošlu sezonu i potrebno je uigravanje. Pokazali su protiv Kvins Park Rendžersa određen kvalitet koji ne sme da bude zanemarljiv, možda su i zbog toga blagi favoriti u ovom meču, ali je jasno da i jedni i drugi neće previše zapinjati u ovom takmičenju. Zbog toga očekujemo golove, dobro će poslužiti ovaj meč za one bitnije koje im slede u Čempionšipu, odnosno Ligi 1.

8320 Brentford - Leyton Orient 1-1 (1.94)

"Pčelice" će kombinovati sastav, čuvaće se za izazove u Premijer ligi i to je svima jasno, ali ni tako ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema protiv Lejtona. Radi se o jednoj od najslabijih ekipa u trećem rangu, vodiće veliku borbu za opstanak, pa očekujemo da se rezervisti Brentforda nametnu na ovom duelu. Domaći su favoriti, definitivno, pokušaćemo i prelaz jer od starta moraju gostima da stave do znanja ko je favorit.

8325 QPR - Crystal Palace 1X&2-4 (3.12)

Na "Loftus roud" stiže premijerligaš. Domaći su u poslednjih par mečeva dokazali da su veoma tvrd zalogaj i da ih je teško pobediti, a tako će biti i u narednom meču protiv Kristal palasa za koji je pitanje da li će igrati u najjačem sastavu. Zanimljivo da se ova dva tima nisu sastala u zvaničnim mečevima skoro 10 godina kada je KPR igrao Premijer ligu, pa će ovo biti motiv više za domaće. Palas ne igra dobro u Premijer ligi, osim onog boda koji su uzeli Čelsiju nisu mnogo pokazali ove sezone, ali kladionice veruju u njih u ovom meču. Ipak, mi i ne baš, zbog toga ćemo pokušati sa kombinacijom duple šanse na domaće i golova.

8321 Stoke - Fleetwood Tim2 bez gola (2.25)

Nema mnogo kvaliteta u Stouku ove sezone, igraće veoma tvrdo i na gol manje, ali sada im u goste dolazi četvrtoligaš i ne bi trebalo da bude mnogo problema. Stouk ima i rezerviste koji će sigurno zaigrati u ovom meču i koji bi trebalo da dokažu da vrede. Flitvud nije pokazao mnogo ove sezone u napadu, mnogi su uspeli da sačuvaju mrežu protiv njih, pa to očekujemo i od Stouka.

Ne propustite