AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 9. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš izbor za danas.

Povezane vesti

1218 Real Betis - Mallorca 0-1I&1-2II (2.14)

Betis će u razmaku od 10 dana odigrati tri utakmice, što će biti pravi test za izabranike Manuela Pelegrinija. Uz to, “Zelene” čeka i učešće u Ligi konferencija, ali pre toga će odmeriti snage i sa Majorkom koja i u ovu sezonu ulazi sa prevashodnim ciljem da opstane u Primeri. Prošlu seoznu okončali su na 15. poziciji i stigli do finala Kupa kralja, što je domet kojim bi navijači možda bili zadovoljni i ove tamičarske godine. Sudeći po startu sezone, Majorka bi mogla biti jedno od prijatnijih iznenađenja, ako uzmemo u obzir da se ekipa nalazi na šestoj poziciji sa osam osvojenih bodova. Obe ekipe igraju prilično tvrdo ove godine.

1326 Atalanta - Como 1&2+II (2.35)

Atalantine utakmice ove sezone pravi su spektakl, ne samo zbog broja datih, ali i primljenih golova, već i zbog stila igre koji forsira Đanpjero Gasperini. “Boginja provincije” uspela je da se stabilizuje posle dva poraza od Torina i Intera i savlada ekipu Fiorentine što će pozitivno uticati na nivo samopouzdanja. Komo stiže posle meča Lige šampiona i biće to dobra prilika za Atalantu da na domaćem terenu upiše sigurnu pobedu. Ipak, pitaće se i tim Seska Fabregasa koji još uvek nije ostvario trijumf u eliti, no čini se da je to sada pitanje vremena koje je potrebno da se ekipa “namesti” na odgovarajući način. Verovatno ne u Lombardiji.

2050 Goztepe - Kayserispor 0-1I&1-2II (2.35)

Goztepe je prošle sezone ušao u Super ligu Turske, a u prve četiri utakmice nema nijedan poraz. Istina, prve tri utakmice bili su sve sami remiji, međutim trijumf nad takođe novajlijom Bodrumsporom naterao je navijače na nešto veću dozu optimizma. Četa bugarskog stručnjaka Stanimira Stoilova igra veoma čvrsto, nema “umiranja u lepoti” i na čvrstoj disciplini tokom igre će zasnovati svoje nade u trijumf. U predgrađe Izmira stiže Kajzerispor koji je krenuo razočaravajuće, sa svega dva boda u tri utakmice. Treba očekivati veoma čvrst i neizvestan duel sa malo pogodaka.

9717 Sarmiento Junin - Central Cordoba X2&0-2 (2.03)

Sarmijento je u poslednje vreme “kralj” nerešenih rezultata, remi je bio konačan ishod u pet od poslednjih šest utakmica i to gotovo redovno bez pogodaka. Argentinski šampionat nije preterano poznat po efikasnosti, a šta tek reći za klub iz predgrađa Buenos Ajresa koji ima gol-razliku 10:12 na 14 mečeva. Uzeo je Sarmijento sasvim solidnih 15 bodova i nalazi se u mnogo boljoj situaciji od Sentrala koji je pretposlednji sa 10 bodova. Tim iz Kordobe ima najviše primljenih golova u čitavoj ligi, mada ume i da pogodi, za uslove u argentinskom prvenstvu. Sarmijento je poslednjih šest godina samo jednom pobedio Sentral koji je u dobrom momentumu, pa može do pozitivnog rezultata.

Ne propustite