Meli upitan o novom klubu, spomenuo i Partizan

Autor: Filip Rodic
nedelja 23.06.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Jako traženo ime.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Italijanski veteran Nikolo Meli otišao je iz Olimpije Milano, pomalo neočekivano.

Za italijanski "Korijere dela sera" je govorio o svemu šta se dešavalo tokom pregovora sa klubom.

"Nisam razmišljao o odlasku, ali poštujem odluku kluba. Voleo bih da sam ostao, ali u ovim situacijama obe strane moraju da imaju želju da se saradnja nastavi što nije bio slučaj. Malo sam razočaran što ljudi misle da sam ja odlučio da odem iz Milana i to mi se nije dopalo", objasnio je Meli za "Korijere dela Sera".

Jedan od razloga prestanka saradnje su verovatno i njegove godine.

"Da li je to razlog ili nešto drugo morate da pitate klub. Nakon titule sam razgovarao sa Etoreom Mesinom i ponudi koju sam dobio u aprilu, jedinoj koju su mi poslali. Rekao sam da sam ovde već 7,8 godina i da to mora da ima neku vrednost. Ja sam kapiten, zar ne? Mislio sam da je sve bilo pozitivno da bi me Mesina nazvao dva dana kasnije i razgovor trajao 45 sekudni gde mi je rekao da je klub odlučio da ide u drugom pravcu. Legitimna odluka, ali nije mi baš bila objašnjena kako treba. Da li sam iznenađen? Nisam. To je deo ovog sveta", poručio je Nikolo Meli.

Bio je malo zagonetan kada je pričao o novom klubu.

"Nisam prvi, a nisam ni poslednji igrač koji menja tim. Gde ću nastaviti karijeru? Video sam mnogo opcija, Partizan, Fenerbahče, Real Madrid... Mnogo opcija. Fokusiran sam na reprezentaciju", rekao je iskusni italijanski krilni centar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke