Željko potvrdio - ne želi da zadržava nezadovoljne igrače!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.06.2024.
19:37
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana bio gost popularne emisije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Večeras od 21 čas na TV N1 biće emitovan prvi deo intervjua sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem, što je ujedno i njegov prvi intervju po završetku sezone u kojoj Partizan nije osvojio nijedan trofej.

Ovih dana ekipa se drastipno menja, odlaze nosioci igre iz prethodne dve-tri sezone, poput kapitena Kevina Pantera koji se preselio u Barselonu, a zvanično su predstavljena i tri pojačanja - Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frank Entilkina.

Između ostalog je i prelazni rok bio jedna od tema razgovora u emisiji ''360 stepeni'' na TV N1, a par sati pred emitovanje emisije, ''Sportklub'' je objavio deo Željkovih razmišljanja na tu temu.

''Verujte mi da svi mi koji smo u klubu radimo na tome da vidimo šta bi bilo najbolje za nas da se u ovom trenutku uradi. Javnost je zainteresovana, pre svega navijači. Kao i svake godine pominje se mnogo imena, to je logično, ima i podmetanja ima dosta nepotvrđenih informacija. Sve do trenutka dok se neko ne potpiše, imajući iskustva od prošle godine, ne možete ništa da garantujete.

Razgovarali smo sa igračima, svima smo stavili do znanja da ne želim nikog da zadržim u timu ako se iz bilo kog razloga ne oseća srećnim i zadovoljnim. Postojali su slučajevi da neki igrači nisu prepoznali šta je Partizan, šta bi trebalo da rade za Partizan, kako da se ponašaju, u tom smislu smo donosili neke odluke i donosićemo neke odluke'', izjavio je Obradović, a u našoj ''Dnevnoj dozi Evrolige'' možete ispratiti sve najvažnije transfere u evroligaškim klubovima ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke