Gatuzo posle pobede nad Dinamom: "Kalinić nije lažov, ne bojim se otkaza"

Autor: Sportske Net
subota 14.09.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Podgrejao je vatru Italijan.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Fudbaleri Hajduka ostvarili su možda i najvažniju pobedu u sezoni pošto su pobedili Dinamo, a trener Splićana Đenaro Gatuzo imao je zanimljivu konferenciju za medije. 

Pre nekoliko dana sa mesta sportskog direktora smenjen je Nikola Kalinić, a novinari su pitali i Gatuza da li će dati otkaz. 

"Ne bojim se otkaza, bojim se samo smrti. Volim da živim, volim ovaj posao koji me zadovoljava. A mogu i bez njega, zaradio sam dovoljno novca za život“, rekao je Italijan.

Dotakao se potom Gatuzo i smenjenog Kalinića.

"Kad me dovodio, Nikola Kalinić mi je rekao da je Hajduk religija, da ga prati milion navijača i zbog Kalinića sam ovde. Ovu pobedu posvećujem njemu, imao je veliku karijeru, veliki je ‘hajdukovac’ i za njega može da se kaže da je sve osim da je lažov. Imam 400 utakmica iza sebe u velikim klubovima, imam iskustva i osetio sam da su mi igrači dali svoje srce i neću ih razočarati i neću otići", kazao je Gatuzo, koji je potom dodao:

"Kad ovako rade i trude se osećao bih se kao govno od čoveka! Ako to osetim, onda ću radije šetati pse, nego raditi nešto što ne volim".

Govorio je Gatuzo i o Marku Livaji koji je zaslužan za svih osam golova Hajduka u prvenstvu.

"Skinuo je sedam-osam kilograma, lider je, trči, gura naprijed celu ekipu. Čini mi se da sam Marku produžio karijeru. Deo svoje karijere bacio je u koš, a ovo mu je prilika da stavi stvari na svoje mesto. Za razliku od mene, priroda mu je dala talenat, a ja taj talenat nisam imao, nego sam uspeo zahvaljujući teškom radu i upornom treniranju. Marko je lider ekipe i treba da tako nastavi“, poručio je trener Hajduka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak