Posrnuli Rune se priseća pobede nad Novakom u Rimu

Autor: Filip Rodic
sreda 08.05.2024.
14:40
Izvor: Sportske.net

Odredio dva cilja za budućnost.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Posle velikog uzleta, pa pokušaja povratka uz trenersko nadgledanje Borisa Bekera, Holger Rune nalazi se u nezgodnoj situaciji pred start Rima.

U Rimu je imao blistav momenat protiv Novaka Đokovića.

"Trenirao sam prvi put na Centralnom terenu i odmah se setio pobede protiv Đokovića. Divan meč, kiša nas u sredini prekinula. Kada smo se vratili on je osvojio drugi set a ja treći i pobedio. Mnogo lepo sećanje. U životu dobiješ ono što zaslužiš", rekao je Rune.

Posle Bekera je obnovio saradnju sa Patrikom Muratogluom.

"Znam da ću sledeći put kada dođem u finale igrati bolje. Slediću emocije. Moram da nađem ekstra brzinu, da iznenadim protivnika. Sada imam stabilnost u timu, svi radimo u istom pravcu. Nadam se da ću odavde otići do vrha", naveo je Rune.

Deseti nosilac mastersa u Rimu odredio je ciljeve za budućnost.

"Imam dva plana. Dugoročni je da osvojim grend slem. Kratkoročni je da se vratim u formu, na sjajni nivo tenisa koji sam imao ranije. Da mi bude jasno kako želim da igram. Samo da nastavim da napredujem, od prvog meča".

Danas je slobodan u prvom kolu. U drugom kolu će dočekati boljeg iz duela Italijan Nardija i Nemca Altmajera, a u osmini finala bi mogao da ukrsti rekete sa Rafaelom Nadalom ili Hubertom Hurkačom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke