Nešto se "kuva" u Torinu, Vlahović gleda ka Premijer ligi?!

Autor: Mladen Heleta
subota 20.04.2024.
23:35
Izvor: Sportske.net

Srbin bi na leto mogao da se otisne u najjaču ligu sveta.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Srpski napadač Dušan Vlahović je i ove sezone "svetla tačka" u "bledoj" sezoni Juventusa, igra veoma dobro, postiže golove, ali ekipa je ponovo daleko od borbe za titulu u Seriji A. Vratiće se Juve u Ligu šampiona, međutim, veliko je pitanje da li je ovako koncipiran tim nešto u čemu Vlahović želi da nastavi da učestvuje...

Italijanski "Tutosport" danas piše da je Arsenal obnovio interesovanje za Srbina i da će na leto probati da ga dovede u svoje redove.

Arsenal nema klasičnu "devetku", na toj poziciji ove sezone uglavnom igra Kai Haverc, koji je ofanzivni vezista i menadžeru Mikelu Arteti je jasno šta mu je potrebno za još veći iskorak naredne sezone.

Isti list, koji je inače blizak "staroj dami", tvrdi da je Juventus spreman na pregovore i da bi deo novca od eventualne prodaje Vlahovića (spekuliše se da bi mogao da ga proda za oko 70.000.000 evra) iskoristio da dovede jednog od trojice napadača, a želje su Džošua Zirkze iz Bolonje, Albert Gudmundson iz Đenove i Viktor Bonifejs iz Leverkuzena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bogdan
Tuesday, 23.04.2024
08:45

I treba da ode u Juventus, jer koliko god se trudi ljudi iz Juventusa ne poštuju njegova dostignuća. Izgleda ne mogu da prežale velike novce koje su dali za njega.