Šta je Deki smislio za Liberec, ovo je sastav za novu pobedu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.12.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Zvezdin šef struke je juče uputio jasnu poruku, njegov tim će maksimalno ozbiljno pristupiti večerašnjoj utakmici, kao da se rešava pitanje plasmana u nareednu fazu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Zvezda je praktično još pre dva kola prebrinula najveće brige oko plasmana u 1/16 finala, a bodom protiv Hofenhajma u prošlom kolu je i matematički obezbedila prolaz dalje.

Večerašnji (21h) meč protiv Slovan Libereca u Češkoj nema takmičarski značaj, Zvezda je osigurala drugo, Slovan treće mesto na tabeli, ali juče je u najavi utakmice Dejan  Stanković naglasio da će njegov tim odigrati maksimalno angažovano, kao i u dosadašnjem toku takmičenja i kao da su njegovom timu bodovi preko potrebni.

Naravno, nije zanemarljiva ni zarada od 570.000 evra koliko donosi svaka pobeda u grupnoj fazi takmičenja, pa se očekuje najjači mogi sastav crveno-belih.

Ponovo neće biti Aleksandra Kataija, ali se u tim vraćaju Rodić i Ivanić, za koje je, doduše, Stanković konstatovao da nisu još uvek spremni za svih 90 minuta. Ipak, i jedan i drugi se očekuju među starterima, Stanković će se najverovatnije odlučiti za 4-2-3-1 formaciju, pa bi startna postava trebalo da izgleda ovako:

Borjan – Gajić, Milunović, Degenek, Rodić – Sanogo, Petrović – Ben, Kanga, Ivanić – Falćineli

Podsetimo, prethodni duel ove dve ekipe u Beogradu završen je ubedljivom pobedom Crvene zvezde od 5:1.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 10.12.2020
19:53

Deki brate zar ti stvarno mislis da sa Kangom u timu mozes da ostvaris pozitivan rezutat. Ja stvarno ne mogu da verujem da taj Kanga mora biti starter u Zvezdi i stvarno bih voeo da znam ko stoji iza njegovih ledja.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 10.12.2020
18:49

Победа би добро дошла због коефицијента али није неопходна.

avatar
DRUG OSTOJA
Thursday, 10.12.2020
17:20

Nadam se da će Radulović, Eraković ili Krstović dobiti šansu. Pomozi Bože!