Konteov tužni rekord, potpuno izgubio nerve, samo mu još falio smrtni neprijatelj, jedan od najvećih trenera svih vremena!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.12.2020.
10:12
Izvor: Sportske.net

E, stvarno, jedino mu on nedostajao u svom besu nakon ispadanja iz Evrope.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Mnogo puta smo pisali o Konteovom negativnom rekordu u Evropi, osvajao je prvenstva sa Juventusom i Čelsijem, sjajno radio u reprezentaciji Italije, ali kada izađe van nacionalnih šampionata, elegija.

Sa Juventusom je odigrao jedno četvrtfinale, pa onda ispao u grupi, sa Čelsijem osmina finala, sa Interom prošle godine nije prošao grupu, ali je stigao do finala LE.

Mada to je utešna nagrada, ove godine je neće ni biti, prvi put Inter je završio kao četvrti i eliminisan je iz Evrope. Nakon 0:0 protiv Šahtjora, Konte se obračunao sa reporterima, i poručio im da razmisle pre nego što pitaju.

Mnogi veruju da je inicijalna kapisla bilo pitanje o Kapelovom komentaru da Inter nije dovoljno želeo pobedu i da nije dao sve.

"Svako neka misli šta hoće, ali prvo uključite mozak. Ne slažem se, bili smo odlučni, borbeni, ali nismo dali gol. Imali smo problema tokom jeseni i sa sudijama i sa VAR, sada to može da se kaže", bio je besan Konte.

baner


On ne voli Kapela i osećanje je obostrano. I vodi poreklo iz finiša igračke karijere. Naime, Kapelo je stigao iz Rome, doveo sa sobom "Pumu" Emersona i saopštio kapitenu da mu nije potreban. Tako je Konte 2004. završio karijeru i prihvatio ponudu Điđija di Kanija da mu bude pomoćnik, pre nego što je sam debitovao na klupi u Arecu.

Ali, netrpeljivost je ostala, Kapelo ne propušta priliku da kritikuje Kontea.

Inače Konte je preporučio novinarima da sami upišu kurs u Koverćanu i postanu treneri, možda ga zamene...

Naravno, mediji su od jutros napali trenera da ne ume da gubi, da je nevaspitan, da stalno traži izgovore, sada je pritisak ogroman, Inter mora da osvoji "Skudeto". Biće mu lakše, sa Juventusom i Čelsijem je titulu osvajao kada nije igrao Evropu, ali svejedno, to je pojednostavljeno gledanje na stvari...

baner

Gubitak od ispadanja biće veliki, ali Inter nema novca za Alegrija i Konte je siguran dok se bori za šampionat. Ako toga ne bude, nema sumnje da će biti smenjen pre kraja sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 10.12.2020
18:37

Razocarao je. Ima ekipu boli glava. Da je mesto njega Alegri ili Murinjo, pricalo bi se o tripleti.

avatar
INTER4ever
Thursday, 10.12.2020
17:29

Veca prevara od trenera nije odavno se pojavila i skuplje prodala maglu.

avatar
No rules
Thursday, 10.12.2020
15:08

Koga vise briga. Ispali smo iz LS, samo lud veruje da cemo sa Galjardinijem, Yangom i Brozom osvojiti Calcio.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.12.2020
13:38

Siguran je dok ne izgubi 2-3 zaredom , onda leti ... ko Spaleti :DDD

avatar
Oldboy
Thursday, 10.12.2020
13:27

Tražiti poštenje od čoveka koji zarađuje 12 mil godišnje je apsurd. Neće podneti ostavku, zaglavljeni smo s njim. To nam je što nam je

avatar
PapuGomez
Thursday, 10.12.2020
16:17

Da da krivi su svi 20 trenera koji ste doveli ovih zadnjih 11 godina... Neli je bio najveci strucnjak kad je dosao neli je marotta genije. Najnerealnih navijaca ikada. Pomirite sa realnoscu niste doveli nijedan igrac 10 godina koji nesta znaci i je uradio u fudbalu. A da stvorite nesta svoje iz nicega niste znali nikada pa tako i sada.

avatar
Oldboy
Thursday, 17.12.2020
01:17
avatar
Amalainter
Thursday, 10.12.2020
12:35

Po meni ako je nekako moguce ako i osvoji titulu,zahvaliti mu se i dovesti Alegrija-dok je jos bez posla..