Milenković i Lazović uglas: "Jedva čekamo!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 21.11.2022.
17:18
Izvor: Sportske.net

Zaista je prelepo slušati ih pred prvi duel...

 EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Na konferenciji za medije reprezentacije Srbije koja će biti svakodnevno, pojavili su se Darko Lazović i Nikola Milenković, a obojica deluju optimistično pred prvu utakmicu protiv Brazila. 

"Brazil je jedan od favorita grupe i za osvajanje Svetskog prvenstva. Poštujemo sve ekipe, ali fokus je na našem timu i učinićemo sve da postignemo dobar rezultat. Imaju Brazilci sjajne fudbalere na svim pozicijama, ne samo Nejmara. Poštujemo sve, ali nemamo strah, potrebno je da gledamo samo nas!", rekao je Milenković. 

Pored njega je sedeo Darko Lazović koji je istakao da se selekcija Srbije spremna da napravi dobar rezultat u prvom meču. 

"Ne zavisi Brazil od Nejmara, jer je favorit za osvajanje trofeja. Spremni smo da napravimo dobar rezultat u duelu sa kvalitetnom ekipom", rekao je Lazović. 

Nikola Milenković je istakao i da se sada oseća totalno drugačije u odnosu na prethodnu priču na Mundijalu. 

"Drugo Svetsko prvenstvo, za mene i veliko iskustvo. Napredovao sam, zreliji i iskusniji od 2018, što je i prirodno. Moramo da budemo fokusirani na priču o nama, ciljeve, pre svih, prva utakmica sa Brazilom. Potpuno je drugačija situacija od one pre četiri godine, može sve da se desi, da našom organizacijom igre i kvalitetom pomsrimo konce protivnicima u grupi. Siguran sam, biće teško, ali daćemo sve od sebe da upišemo kvalitetan rezultat. Kao što su jaki individualno, Brazilci imaju i timski potencijal", rekao je on. 

Odbrana reprezentacije Srbije je veoma snažna u napadačkim opcijama, znaju to i Brazilci. 

"Nismo, mi iz odbrane, potcenjeni, imamo veliki kvalitet u napadu. Raspolažemo sa igračima, spremnim da naprave problem svakom timu. Jedva čekamo duel sa kvalitetnim fudbalerima, kao što su Brazilci", kaže Milenković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke