10.000 "Ćurana", na stadionu Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
18:30
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Iz prestonice Pomoravskog okruga stiže vest da će na stadionu Partizana u sredu biti 10.000 navijača Jagodine koji će pokušati da pomognu svom klubu u borbi za prvi trofej u istoriji kluba.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Iako do kraja domaćeg šampionata ima još četiri utakmice sva pažnja stanovnika Jagodine usmerena je samo na jednu.

Taj podatak ne treba da čudi jer je po sredi finale Kupa u kome će Jagodina imati priliku da osvoji prvi trofej u istoriji kluba.

U tu svrhu, u sredu, oko 15 časova, iz grada na Belici kreće karavan od oko 3000 navijača koji će pružiti podršku "Ćuranima" u borbi za trofej.

"Već danima se na svakom koraku u čitavom Pomoravlju priča samo o toj utakmici. Usijali su nam se telefoni. Ogromno je interesovanje Jagodinaca iz svih krajeva Srbije. Zovu nas iz: Leskovca, Zaječara, Kruševca… pružaju podršku, traže dodatne informacije i kažu da dolaze na utakmicu u sopstvenoj režiji. Očekujemo podršku blizu 10 000 naših navijača u sredu" zadovoljno ističe sportski direktor kluba Životije Jeremić.

Pored navijača koji će krenuti iz Jagodine i drugih gradova put prestonice, podršku na stadionu u Humskoj "Plavima" će pružati i oni koji su rođeni u gradu na Belici a žive i rade u Beogradu.

Tako bi ukupan broj navijača Jagodine, koji bi u sredu trebalo da se nađu na tribinama stadiona Partizana, mogao da premaši 10.000.

Finale najmasovnijeg takmičenja u zemlji igra se u sredu sa početkom od 20 časova i 30 minuta a protivnik Jagodine biće ekipa Vojvodine.

Ne propustite